Event Nieuws 2 min leestijd
Donkere modus

ChatGPT kennissessie – 14 maart 2024: Leer hoe je ChatGPT inzet voor jouw uitzendbureau

ChatGPT kennissessie 14 maart

Benieuwd naar hoe kunstmatige intelligentie en ChatGPT de toekomst van recruitment kan vormgeven? Wil jij de impact van ChatGPT op recruitment beter begrijpen en direct inzetten voor jouw uitzendbureau? Dan is onze kennissessie op 14 maart 2024 zeker iets voor jou! Deze middag wordt jou aangeboden door Flexsupport en Flexsoftware.

Datum: 14 maart 2024
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: De Stek, Groningen

Op deze middag laten we jou, samen met Erik van der Veen, zien wat ChatGPT kan betekenen voor jouw uitzendbureau. Erik deelt inzichten over de kracht van ChatGPT, van het optimaliseren van vacatureteksten tot het digitaliseren en ontzorgen van verschillende taken binnen jouw uitzendproces. Deze en andere belangrijke vragen komen deze middag allemaal aan bod!

Over Erik van der Veen

Onze gastspreker en ChatGPT expert, Erik van der Veen, zal zijn kennis en ervaring delen over de kracht van ChatGPT en hoe het jouw uitzendproces kan verbeteren. Van het vereenvoudigen van vacatureteksten tot het digitaliseren en ontzorgen van jouw klantenservice. ChatGPT biedt nieuwe mogelijkheden, om het uitzendproces te ontzorgen, die we graag met jou verkennen.

Wat kun je verwachten?

We ontdekken wat ChatGPT precies is en wat het voor jouw uitzendproces kan betekenen. En daarnaast ontdekken we hoe deze technologie een aanwinst kan zijn voor jouw uitzendbureau. Erik van der Veen deelt concrete voorbeelden waarin ChatGPT effectief toegepast kan worden in de uitzendbranche. Ga in gesprek met Erik en stel jouw specifieke vragen. Leren hoe je ChatGPT kunt toepassen voor jouw eigen uitzendbureau. Het is een interactieve sessie met tips en tricks waarmee je de volgende dag al aan de slag kan.

Waarom deelnemen?

Leer hoe ChatGPT je wervingsprocessen kan optimaliseren en ontzorgen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. Die je als recruiter weer in kunt zetten voor andere belangrijke uitzendactiviteiten. Ontdek hoe Chat GPT bijdraagt aan een persoonlijkere en positievere ervaring voor kandidaten, van de eerste sollicitatie tot de uiteindelijke plaatsing. Ontvang inzichten over hoe ChatGPT kan bijdragen aan het verhogen van jouw plaatsingsratio’s, door snellere en nauwkeurigere matches te vinden tussen kandidaat en vacature.

Aanmelden

Mis deze unieke kans niet om jouw recruitmentproces te verbeteren en te profiteren van de voordelen die ChatGPT te bieden heeft. Bestel hier je ticket(s) voor deze ChatGPT kennissessie 14 maart. Heb jij nog interessante vragen over ChatGPT voor deze inspiratiemiddag? Schroom dan niet om deze bij je aanmelding te vermelden. Wees er snel bij, want OP=OP! Tot 14 maart. Tot dan!

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
1 februari 2024
Inschrijven nieuwsbrief