Nieuws 3 min leestijd
Donkere modus

Record aantal bezoekers website Northeast Personeelsdiensten

Contact met Flexsoftware uitzendsoftware

Northeast Personeelsdiensten is het uitzendbureau op het bied van Apothekers- en Doktersassistenten. In 2015 is Ellen Kruize gestart met dit uitzendbureau voor vaste en flexibele banen. Door de persoonlijke aanpak en het organiseren van het Northeast Benefiet Symposium gaat de bemiddeling van apothekersassistenten en doktersassistenten als een speer.

Enkele weken geleden was Ellen Kruize niet meer tevreden met het uiterlijk en de functionaliteiten van de vorige website. Northeast Personeelsdiensten is het online medium op gebied van nieuws uit de farmacie en de huisartsenzorg geworden en heeft online 500.000 volgers per week. Het was tijd om de website naar een hoger niveau te tillen. Northeast Personeelsdiensten heeft vanaf de start, de backoffice voor het uitzendbureau laten verzorgen door Flexsupport en we raakten met elkaar in gesprek over de fantastische mogelijkheden die Flexsoftware uitzendsoftware voor uitzendbureaus kan bieden voor de website van Northeast Personeelsdiensten.

Flexsoftware was op zoek naar een uitdagende opdracht om de ontwikkelde WordPress Plugin en WordPress Thema te testen. De website voor Northeast Personeelsdiensten was dan ook een perfecte case.

Resultaat, super veel bezoekers
Flexsoftware heeft een prachtige website neergezet, in de huisstijl van Northeast Personeelsdiensten en met alle functionaliteiten van een uitzendbureau. Inschrijven, vacatures plaatsen, sollicitaties, social media, nieuws alles komt prachtig samen in de nieuwe website en is geïntegreerd met de matchtool: Uitzendplaats Recruitment Software.

Omdat de website in WordPress is gemaakt zijn we volledig losgegaan op de SEO optimalisatie voor Google. Hierdoor en de combinatie van een geïntegreerde Nieuwsfeed en Nieuws RSS, schoten de bezoekers aantallen omhoog bij de website van Northeast Personeelsdiensten van afgelopen maand 5000 naar deze maand al 14500. Dit is enorm veel.

Verhoog ook uw bezoekers aantallen
Hoe zorg je voor meer bezoekers? Wat Ellen Kruize en het team van Northeast Personeelsdiensten heel goed doen is het plaatsen van veel nieuwe informatie op hun website. Dit kan door extra pagina’s over gerelateerde onderwerpen aan te maken. Bijvoorbeeld woonplaatsen waar je werkzaam bent. Maar ook al je vacatures online zetten en veel nieuwsitems toevoegen helpt. Northeast heeft zelfs een eigen RSS nieuwsfeed zodat haar nieuwsberichten automatische worden gedeeld via haar nieuwsbrief en social media kanalen. Flexsoftware zette een goede basis neer voor dit platform en zo kan Northeast Personeelsdiensten steeds meer mensen bereiken.

Geïnteresseerd?
Wil je als uitzendbureau nog beter gevonden worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou om een beter beeld te krijgen van alle mogelijkheden die er zijn om jouw website te verbeteren. Daarna kun je besluiten of je jouw WordPress website zelf bouwt met onze GRATIS WordPress Plugin en Thema of dat je het aan ons uitbesteed. Neem voor een afspraak gerust contact met ons op.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief