Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe verbetering Uitzendplaats, maakt het mogelijk om tags een einddatum te geven.

Tags implementatie Uitzendplaats, Recruitment software voor uitzendbureaus.

De ontwikkelaars van Flexsoftware hebben binnen Uitzendplaats Recruitment Software een uitbreiding doorgevoerd in het aanmaken van Tags. Het is nu mogelijk om een einddatum mee te geven zodat je tags voor een periode kunt gebruiken en het ook echt als project kan worden gezien.

Probleem + oplossing

Het probleem was dat wanneer je tags gebruikt als een project en het project loopt na bijvoorbeeld een jaar af, dat je dan altijd geconfronteerd wordt met de Tags die je hebt gebruikt tot het moment dat je de tags daadwerkelijk gaat verwijderden. Hierdoor hebben we een oplossing bedacht waar je een tag een einddatum mee kunt geven. Vanaf dan vindt je de tag niet meer terug tot het moment dat je deze tag weer actief zet.

Nieuwe verbetering Uitzendplaats Recruitment software

Franck Antonides, DGA van Flexsoftware, zei: “Naar aanleiding van een groot uitzendbureau hebben we deze functie ontwikkeld. Wij houden van uitzendbureaus die vragen. En dat allemaal terwijl we zo enorm druk zijn.

Over Uitzendplaats Recruitment Software

Uitzendplaats Recruitment Software is specifiek voor uitzendbureaus, detacheerders en werving en selectiebureaus. Wij bouwen dagelijks op ons kantoor in Groningen met 7 programmeurs aan onze uitzendsoftware. Steeds meer uitzendbureaus weten onze software te waarderen. Als je meer wilt weten over de nieuwe Tagfunctionaliteit of Uitzendplaats Recruitment Software in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
25 september 2023
Inschrijven nieuwsbrief