Nieuws Software updates 3 min leestijd
Donkere modus

Uitzendplaats: Alles wat je nodig hebt voor efficiënte werving en selectie!

Efficiënte werving en selectie

Het wordt steeds eenvoudiger om geschikte kandidaten te vinden dankzij onze recruitment CRM-Software Uitzendplaats, specifiek ontworpen voor uitzendbureaus. Onze uitzendsoftware maakt het mogelijk om vacatures moeiteloos te plaatsen en te beheren.

Belangrijke functionaliteiten

Onze uitzendsoftware biedt een totale integratie voor uitzendbureaus, waardoor jouw bureau kan groeien en efficiënter kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het geval van een uitzendbureau dat worstelt met het beheren van hun groeiende aantal vacatures en kandidaten. Onze software maakt het gemakkelijk om deze te organiseren en te beheren, waardoor ze hun wervingsproces kunnen stroomlijnen en tijd kunnen besparen.

Enkele van onze functies zijn onder andere het eenvoudig plaatsen van vacatures met CRM-software, een altijd toegankelijke agenda, volledige integratie met Google Jobs, klantenbeheer met onze recruitment CRM-software en 24/7 online bereikbaarheid.

Verder bieden we ook efficiënt beheer van plaatsingen, effectief takenbeheer en ontvangst van documenten via Uitzendplaats. Met onze Recruitment Software, geniet je verder van overzichtelijke mailboxintegratie, een geavanceerd tagsysteem voor eenvoudig filteren, een gedetailleerd kandidatenoverzicht, Multiposting met VONQ, eenvoudig documentenbeheer, een snelle zoekfunctie, notitiefunctionaliteit, naadloze API-koppeling en Vacature Alerts. Kortom, alles wat je tegenwoordig nodig hebt voor een efficiënter wervingsproces en succesvolle plaatsing van kandidaten.

Efficiënte werving en selectie

Wat brengt de toekomst?

Flexsoftware blijft voortdurend werken aan verbeteringen en nieuwe functies voor onze uitzendsoftware. Binnenkort introduceren we namelijk CVparsing, een CAO-calculator en de mogelijkheid om taken toe te voegen. Met CVparsing kan jij  hiermee data importeren vanuit je CV in het kandidaat profiel. Je kunt hiermee heel snel kandidaten aanmaken en updaten aan de hand van CV’s.  Met de CAO-calculator zal het mogelijk zijn om up to date te blijven met de laatste CAO-updates. Met de taken functie wordt het gemakkelijk om jou proces duidelijk en overzichtelijk in kaart te brengen en te houden. Nooit meer knoeien met Excel bestanden! Daarnaast hebben we de lay-out aangepast voor een betere gebruikservaring. Een voorbeeld hiervan is het feit dat we de filters een nieuwe plek hebben gegeven. Je kan ze tegenwoordig vinden aan de rechter kant van het scherm.

Efficiënte werving en selectie

Over Flexsoftware

Ons team van softwareontwikkelaars heeft uitgebreide ervaring in de uitzendbranche. We streven ernaar slimme oplossingen te ontwikkelen die het werk van intercedenten en recruiters verbeteren en vereenvoudigen. Met tien jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor uitzendbureaus hebben we een toegewijd team gevormd. Dagelijks werken we samen op ons kantoor in Groningen om hoogwaardige softwareoplossingen te leveren voor uitzendbureaus, hun opdrachtgevers en flexwerkers. Onze diepgaande kennis van de branche stellen we graag ter beschikking.

Ontdek wat Flexsoftware voor jouw bureau kan betekenen en verbeter vandaag nog jouw wervingsproces! Voor meer informatie over onze uitzendsoftware, Uitzendbureau Websites of OnlineUUR Urenregistratiesoftware, neem contact op met Flexsoftware.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
7 juni 2024
Inschrijven nieuwsbrief