Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Samen met First2Find, Realtime kandidaten in onze Recruitment CRM

Samenwerking Flexsoftware en First2Find.

Elk uitzendbureau is op zoek naar nieuw talent om te plaatsen. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk en kost veel tijd en geld. First2Find zorgt ervoor dat je jouw tijd en geld niet verspilt met lange zoektochten in CV databases van diverse vacature websites. Zodra iemand laat merken dat hij geïnteresseerd is in een nieuwe baan, slaat de slimme zoekmachine van First2Find aan en stuurt deze kandidaat als sollicitatie automatische naar jouw omgeving binnen Uitzendplaats ons Recruitment CRM voor uitzendbureaus. Hier kun je voor een kleine vergoeding van slechts 5,- de NAW + CV van de kandidaat inkopen waardoor je alle gegevens inclusief de NAW terug vindt en je er een kandidaat van kunt maken binnen Uitzendplaats. Zodat je de kandidaat direct kunt benaderen voor werk.

Wij adviseerden al geruime tijd uitzendbureaus om First2Find te gebruiken. Dit werd door uitzendbureaus veel gedaan, uiteindelijk wil je als gebruiker van uitzendplaats in een systeem werken. Zodat je nog meer tijd overhoudt waar je als recruiter goed in bent, werken met mensen. Zodoende met Sander van First2Find gaan praten over hoe we dit slimmer en eenvoudiger kunnen inrichten voor uitzendbureaus. We zijn heel blij met het resultaat en de samenwerking. Sander heeft een prachtig bedrijf en goede kijk op wat uitzendbureaus nodig zijn. Franck Antonides, Flexsoftware

Flexsoftware en First2Find hebben de handen in een geslagen en werken op deze manier nauw samen om de volledige uitzendbranche te voorzien van slimme Recruitment CRM en real-time kandidaten vanuit First2Find.

Steeds meer uitzendbureaus zien we werken met de mooie Uitzendbureau Websites en Recruitment CRM oplossing van Flexsoftware. Franck kent bijna elk uitzendbureau en dan werk je al gauw samen. Gezien onze nauwe relatie vanuit het jaarlijkse Uitzendbureau Event was het een logische stap om onze oplossing te gaan integreren in de uitzendsoftware van Flexsoftware. Sander Govaers, First2Find

Wil je zien hoe het werkt? Ga dan binnen je account op Uitzendplaats naar: > Sollicitaties > Externe Sollicitaties en je ziet real-time alle kandidaten vanuit First2Find binnenkomen.

Maak je nog geen gebruik van Uitzendplaats? Probeer Uitzendplaats gratis proef, zie: Aanmelden Uitzendplaats Recruitment CRM of neem contact met ons op voor een demo / uitleg.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
26 mei 2023
Inschrijven nieuwsbrief