Nieuws 2 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe Uitzendbureau Website voor Canjers

Canjers uitzendbureau

Bij Canjers geloven ze in een persoonlijke benadering, maar de oude website liet niet goed zien wie Carst en zijn collega zelf zijn. Dit hebben we opgelost door een ‘over ons’ pagina met persoonlijk verhaal en foto’s van Carst en zijn collega Karin toe te voegen. Ook vonden wij dat de oude website niet het enthousiasme en de energie uitstraalde waarmee Canjers te werk gaat. De nieuwe website straalt dit door de kleuren, afbeeldingen en speelse structuur veel beter uit. Bovendien kunnen werkzoekenden nu filteren tussen de vacatures, maar kan er ook gefilterd worden per regio. En staat hun droombaan er niet tussen? Dan kunnen zij zich gewoon inschrijven via het inschrijfformulier, dan helpt Canjers werkzoekenden persoonlijk de baan te vinden die bij hun past.

Website canjers

Opdrachtgevers kunnen via de dienstenpagina precies zien welke diensten Canjers aan hen aanbiedt. Ook is er een pagina per dienst ingericht waar nadere informatie te vinden is. Met deze nieuwe structuur is voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden in een keer duidelijk waar zij moeten zijn.

Uiteraard hebben wij de nieuwe Canjers website ook gelinkt aan onze Uitzendplaats Recruitment CRM software voor uitzendbureaus. Deze uitzendsoftware is specifiek gericht op de uitzendbranche en helpt uitzendondernemers aan een centraal overzicht van kandidaten en vacatures waarin snel en eenvoudig te zien is welke kandidaten met een vacature matchen.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat en kijken uit naar alle andere websites die wij in 2022 mogen helpen bouwen!

Wij helpen ook jou in 2022 graag je uitzendbureau de boost te geven die het verdient. Ga vanaf het begin van 2022 de concurrentie voor met een geoptimaliseerde website, branding, uitzendsoftware, recruitment CRM of andere digitale verbetering. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Hartelijke groet,

Team Flexsoftware

Bekijk Canjers

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Geschreven door: Manuel
20 januari 2022
Inschrijven nieuwsbrief