Nieuws 3 min leestijd
Donkere modus

Het Uitzendbureau Event 2023: bereik, bind en behoud Generatie Z met succes!

Uitzendbureau Event 2023. Spreker Jos Ahlers.

Generatie Z is een veelbelovende en belangrijke doelgroep voor uitzendbureaus vanwege hun indrukwekkende technologische vaardigheden, behoefte aan flexibiliteit, verlangen naar groei en waarde voor diversiteit en inclusiviteit. Ze zijn klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Uitzendbureaus die strategieën ontwikkelen die perfect inspelen op de behoeften van Generatie Z, kunnen dit talent bereiken, binden en behouden in de snel veranderende arbeidsmarkt. Wil jij Generatie Z bereiken en je aanpassen aan deze arbeidsmarkt? Kom dan naar het Uitzendbureau Event 2023 op 12 oktober in Oosterhout en 2 november in Groningen!

Leer en laat je inspireren tijdens de 5e editie van Het Uitzendbureau Event!

Dit jaar vieren we een spectaculair jubileum: de 5e editie van Het Uitzendbureau Event! Wat in 2018 begon als een exclusief evenement voor uitzendondernemers uit het noorden, is uitgegroeid tot een volwassen evenement op twee geweldige locaties. Om dit evenement toegankelijk te maken voor alle uitzendondernemers in Nederland organiseren we naast de noordelijke editie in Groningen ook een zuidelijke editie in Oosterhout, Noord-Brabant.

Leer effectieve strategieën om Generatie Z te bereiken, begrijp hun behoeften en krijg inzicht in hun waarden en verwachtingen. Gastspreker Jos Ahlers deelt waardevolle kennis om succesvol deze generatie aan te trekken en te behouden. Voor de technische kant van het bereiken van Generatie Z, kan men bij Flexsoftware terecht. Implementeer direct toepasbare methoden om je uitzendbureau direct een voorsprong te geven!

Mis deze kans niet! Reserveer nu je gratis tickets onder aan dit bericht via de speciale website. Het evenement vindt plaats op 12 oktober bij Easyflex in Oosterhout, Noord-Brabant, en op 2 november in DE STEK bij Flexsupport en Flexsoftware in Groningen.

Het Uitzendbureau Event 2023: bereik, bind en behoud Generatie Z met succes!

Generatie Z, geboren tussen 1997 en 2012, heeft unieke kenmerken en verwachtingen die een vernieuwende aanpak vereisen. Tijdens Het Uitzendbureau Event 2023 deelt inspirerende gastspreker Jos Ahlers waardevolle inzichten over de sleutel tot succes in het aantrekken en behouden van deze digitale generatie. Daarnaast is er ook ruimte om tijdens de netwerkborrel met collega’s uit de uitzendbranche ervaringen te delen.

Kom op donderdag 12 oktober naar Easyflex in Oosterhout, of ben erbij op donderdag 2 november in DE STEK, Groningen.

Samenwerking voor succes!

Het Uitzendbureau Event 2023 wordt georganiseerd door CAOloon, Easyflex, Flexsupport en Flexsoftware, en mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: artra, keesz, First2Find, FlexKnowledge en Normec FLC. Deze partners ondersteunen de visie om uitzendbureaus te helpen Generatie Z te bereiken, te binden en te behouden.

RESERVEER HIER JE TICKETS

Programma Uitzendbureau Event 2023:

14:45 – Inloop Uitzendbureau Event
15:15 – Hoofdspreker Jos Ahlers
16:15 – Korte pauze
16:30 – Uitzendbureau debat
17:15 – Netwerkborrel

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
28 mei 2023
Inschrijven nieuwsbrief