Nieuws 2 min leestijd
Donkere modus

Gratis WordPress Plugin voor uw uitzendbureau website

Gratis uitzendbureau website Wordpress Plugin.

Dit is natuurlijk heel positief. Echter, om het niet ten koste te laten gaan van de algemene verbeteringen van onze matchtool (werving en selectie software), hebben we besloten om de techniek van onze uitzendsoftware die we integreren met de website functionaliteiten gratis als WordPress plugin aan te gaan bieden.

We bieden deze plugin GRATIS aan, gezamenlijk met een GRATIS uitzendbureau template binnen WordPress.

Hierdoor kan in principe iedereen een website bouwen voor uw uitzendbureau. Er hoeft dan alleen nog maar tekst, afbeeldingen en kleur instellingen te worden doorgevoerd en de hosting te regelen.

Heeft u al een WordPress website?

Dan kunt u deze plugin ook heel goed gebruiken om uw huidige website te verbeteren en te koppelen met onze matchtool.

Wij hopen hiermee uitzendbureau te helpen zichzelf eenvoudig en tegen minimale kosten te verbeteren. Wel zijn er abonnementskosten voor het gebruik van de matchtool zelf.

Uiteraard blijft het mogelijk dat ons team uw website bouwt en host. Onze team bouwt mooie, professionele en vindbare Uitzendbureau Websites. Zei kennen de uitzendbranche, beheersen de software en zorgen voor meer kandidaten en klanten door middel van een goede website. Heb je liever dat een internetbureau jouw Uitzendbureau Website bouwt? Geen probleem! Onze WordPress Uitzendbureau Website plugin met alle benodigde functionaliteiten is gratis te downloaden. Uiteraard is de plugin gekoppeld aan Uitzendplaats Recruitment CRM.

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Geschreven door: Manuel
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief