Gratis WordPress Plugin voor uw uitzendbureau website

Terug naar overzicht
dinsdag 14 september 2021

De vraag naar onze websites specifiek voor uitzendbureaus wordt dermate groot dat wij bijna niet meer aan de vraag kunnen voldoen. Wij bouwen de ene na andere website voor uitzendbureaus!

Dit is natuurlijk heel positief. Echter, om het niet ten koste te laten gaan van de algemene verbeteringen van onze matchtool (werving en selectie software), hebben we besloten om de techniek van onze matchtool die we integreren met de website functionaliteiten gratis als WordPress plugin aan te gaan bieden.

We bieden deze plugin GRATIS aan, gezamenlijk met een GRATIS uitzendbureau template binnen WordPress.

Hierdoor kan in principe iedereen een website bouwen voor uw uitzendbureau. Er hoeft dan alleen nog maar tekst, afbeeldingen en kleur instellingen te worden doorgevoerd en de hosting te regelen.

Heeft u al een WordPress website? Dan kunt u deze plugin ook heel goed gebruiken om uw huidige website te verbeteren en te koppelen met onze matchtool.

Wij hopen hiermee uitzendbureau te helpen zichzelf eenvoudig en tegen minimale kosten te verbeteren. Wel zijn er abonnementskosten voor het gebruik van de matchtool zelf.

Uiteraard blijft het mogelijk dat ons team uw website bouwt en host. U kunt hiervoor uiteraard contact met ons opnemen.