Nieuws Software updates 3 min leestijd
Donkere modus

Start uitzendbureau

UBplusOnline, urenregistratie voor uitzendbureaus.

Start uitzendbureau met Flexsoftware! Denkt u er over na om een bedrijf te beginnen? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een uitzendbureau te starten. De uitzendbranche is de afgelopen jaren enorm veranderd waardoor je met de kennis, Backoffice uitzendbureau en uitzendbureau software , die wij met elkaar weten te verbinden, eenvoudig een goedlopend uitzendbureau kunt starten. Tientallen uitzendondernemers zijn u inmiddels voor gegaan.

Lees hieronder de benodigdheden:

Website
Als uitzendbureau is het belangrijk dat je, je onderscheid ten opzichte van andere uitzendbureaus. De meest succesvolle uitzendbureaus zijn uitzendbureaus die gefocust zijn op 1 branche. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan programmeurs, metselaars, ontwerpers of verplegers etc. Je kunt het ook iets breder trekken door als branche focus te kiezen voor bijvoorbeeld, bouw, onderwijs, zorg, mode of ict etc. Echter ga niet alles doen, focus en kies voor een branche waar je ervaring in hebt of die jou aanspreekt.

Deze keuze, beleving en dit verhaal ga je vervolgens vertellen binnen je netwerk en positioneer je uiteraard op jouw uitzendbureau website.

Om jouw uitzendbureau website online te krijgen heeft Flexsoftware een WordPress Plugin en Thema ontwikkeld. Deze is volledig GRATIS! Hiermee kan iedereen eenvoudig een eigen uitzendbureau website bouwen (met enkel een paar klikken). En lukt dit jou niet dan kun je bij wijze van spreken je neef of buurjongen hiervoor vragen. Uiteraard inclusief alle noodzakelijke functionaliteiten zoals, vacatures, zoeken, kandidaten, inschrijven, CV plaatsen, solliciteren, urenregistratie etc.

Deze WordPress Thema en Plugin bieden wij volledig gratis aan. Wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op. Wij mailen je vervolgens alle benodigdheden om aan de slag te gaan.

Matchtool
Wanneer je, jouw huisstijl, verhaal en website gereed hebt, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar kandidaten. Om deze kandidaten vervolgens te matchen. Om je hierbij te helpen hebben wij Recruitment Software ontwikkeld. Hier komen je kandidaten vanuit jouw uitzendbureau website op binnen, kun je eenvoudig vacatures plaatsen op jouw uitzendbureau website en op onze eigen vacaturesite Vacatureplaats plaatsen wij ook gratis jouw vacatures. Daarnaast ontvang je sollicitaties op vacatures, beheer je, jouw klanten en kun je notities maken etc etc.

De matchtool bieden wij aan voor slechts 50,- per maand (eerste 2 maanden gratis). Voor meer informatie kijk op: www.uitzendplaats.nl

Uitzendbureau backoffice
Veel uitzendbureau ondernemers zijn commercieel en worden niet gelukkig van de personeel, salaris administratie. Hiervoor heeft Flexsupport de oplossing. Flexsupport verzorgt namelijk de hele backoffice voor uitzendbureaus hierbij kun je denken aan: verloning, facturatie, debiteurenbeheer, voor financiering, verzekering, contractbeheer medewerker en klant etc.

Elke vier weken ontvang je van Flexsupport jouw margeoverzicht met daarin de gemaakte marge.

Kijk voor meer informatie over de backoffice voor uitzendbureaus op www.flexsupport.nl. Flexsupport heeft ook een uitgebreide Whitepaper Backoffice Uitzendbureau geschreven over het starten van een uitzendbureau.

Urenregistratie
Zoals je kunt lezen doen wij er alles aan om zoveel mogelijk processen voor jouw uitzendbureau te digitaliseren. Het werk van een uitzendbureau bestaat dan ook uit het verbinden van kandidaten aan bedrijven. Hiervoor zul je veel bellen, mailen en app je erop los. Dit alles voor de juiste match.

Om het proces verder te verbeteren hebben wij een prachtig urenregistratie systeem ontwikkeld. Alles gaat digitaal van ondertekening van de arbeidsovereenkomst, opdrachtbevestiging en natuurlijk ook de accordering van de uren. Jij als uitzendbureau krijgt hiervoor een omgeving van Flexsupport tot je beschikking volledig in jouw eigen huisstijl.

Ons urenregistratiesysteem is beschikbaar voor meerdere uitzendbureaus, welke volledig is geïntegreerd met Easyflex.

Geïnteresseerd in onze uitzendsoftware of het starten van een uitzendbureau? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief