Subsidie

Ontvang €2500,- subsidie op jouw uitzendbureau website!

Lees meer
Nieuws Tips & Tricks 3 min leestijd
Donkere modus

Google Jobs integratie waarom nodig?

Eerder wisten wij jullie te melden dat onze recruitment CRM software geïntegreerd werd met Google Jobs. Sindsdien ontvangen wij geregeld de vraag of Google Jobs echt zo’n toevoeging is aan het uitzendproces en of het nu echt nodig is om hier gebruik van te maken. Het antwoord op beide vragen is een volmondige JA! De […]

Google Jobs integratie

Eerder wisten wij jullie te melden dat onze recruitment CRM software geïntegreerd werd met Google Jobs. Sindsdien ontvangen wij geregeld de vraag of Google Jobs echt zo’n toevoeging is aan het uitzendproces en of het nu echt nodig is om hier gebruik van te maken. Het antwoord op beide vragen is een volmondige JA!

De integratie van Google Jobs in de recruitment CRM software van Flexsoftware biedt namelijk verschillende voordelen voor uitzendbureaus ten opzichte van hun concurrenten. Google Jobs heeft de uitzendbranche volledig getransformeerd en is inmiddels onmisbaar geworden voor zowel uitzendbureaus als werkzoekenden.

Hier zijn de belangrijkste voordelen voordelen van het gebruik van Google Jobs en de integratie zijn met de softwareoplossingen van Flexsoftware.

Maximale zichtbaarheid van vacatures

Vacatures worden door de integratie direct op het Google-platform geplaatst en verschijnen in de zoekresultaten van Google. Hierdoor worden ze beter zichtbaar en kunnen uitzendbureaus een grotere groep van potentiële kandidaten bereiken.

Verbeterde vindbaarheid voor werkzoekenden

Werkzoekenden maken veel gebruik van Google om vacatures te vinden. Dankzij de integratie van Google Jobs kunnen de vacatures van uitzendbureaus gemakkelijk worden ontdekt door werkzoekenden die relevante zoekopdrachten uitvoeren. Dit vergroot de kans op het aantrekken van de juiste kandidaten en het snel invullen van vacatures.

Gebruiksvriendelijke zoekervaring

Google Jobs biedt een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit. Werkzoekenden kunnen specifieke criteria instellen, zoals locatie, functietitel en salaris, om relevante vacatures te vinden. Door de integratie profiteren uitzendbureaus moeiteloos van deze functionaliteit, waardoor werkzoekenden gemakkelijk vacatures kunnen vinden die aan hun behoeften voldoen.

Automatische updates en synchronisatie

Vacatures worden automatisch gesynchroniseerd met het Google-platform. Wijzigingen die worden aangebracht in de vacatures in de softwareoplossingen van Flexsoftware worden direct weergegeven op Google Jobs. Hierdoor blijven de vacatures altijd actueel en accuraat, waardoor werkzoekenden toegang hebben tot de meest recente informatie.

Concurrentievoordeel voor uitzendbureaus

Door gebruik te maken van de integratie vergroten uitzendbureaus hun zichtbaarheid, bereiken ze een breder publiek en trekken ze meer gekwalificeerde kandidaten aan. Dit versterkt hun concurrentiepositie en maakt het gemakkelijker om vacatures voor hun klanten te vervullen.

Waar wacht je nog op?

Kortom, het is duidelijk dat Google Jobs inmiddels van groot belang is. Maar dat de integratie met Flexsoftware zo doorslaggevend is geworden, mag duidelijker gemaakt worden. De integratie van Google Jobs in de recruitment CRM software van Flexsoftware zorgt namelijk voor maximale zichtbaarheid van jouw vacatures. Naast dat zorgt het voor verbeterde vindbaarheid voor werkzoekenden, een gebruiksvriendelijke zoekervaring, automatische updates en synchronisatie, en een concurrentievoordeel voor uitzendbureaus. Hierdoor kunnen uitzendbureaus efficiënter werven en de juiste kandidaten aantrekken, wat leidt tot betere resultaten voor hun klanten. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw uitzendbureau te bespreken.

Geschreven door: Franck
10 juli 2023
Inschrijven nieuwsbrief