Nieuws 3 min leestijd
Donkere modus

Jouw vacatures op jobboards, social media en niche sites

Jouw vacatures op diverse jobboards.

vacatures op jobboards

Door jouw vacatures op jobboards, social media en niche sites te plaatsen krijgen deze meer bereik. Want als uitzendbureau wil je graag goede reacties van kandidaten op je vacatures ontvangen. Maar waar kun je je het beste je vacatures plaatsen. En welk kanaal presteert het beste voor welke functie? Anders gezegd, hoe ziet de ideale vacature campagne eruit?

Om bovenstaande in het plaatsen van jouw vacatures eenvoudig en inzichtelijk te maken is Flexsoftware met Recruitment CRM Uitzendplaats een samenwerking aangegaan met VONQ, expert in Smart Recruitment Marketing. Door deze samenwerking krijg jij als uitzendbureau, via deze uitzendsoftware, direct een betere verspreiding van jouw vacatures en boek je betere resultaten.

VONQ analyseert op basis van historische gegevens welke kanalen het beste ingezet kunnen worden voor jouw vacature. Aan de hand van onder andere de branche en de functie krijg je met behulp van hun slimme algoritmes direct advies.

VONQ verzorgt alle technische aspecten rondom de plaatsing van de vacature op deze kanalen. En dit alles rechtstreeks vanuit uitzendsoftware Uitzendplaats. Zo heb jij jouw Recruitment Marketing direct goed voor elkaar!

 

Eigenaar Franck Antonides over de samenwerking met VONQ

“VONQ en Uitzendplaats hebben de handen ineengeslagen. Uitzendplaats is de eerste Recruitment CRM ATS in Nederland met een rechtstreekse verbinding met alle media kanalen van VONQ. Onze uitzendbureaus hoeven geen individuele overeenkomst met VONQ aan te gaan om hiervan gebruik te maken. Toch hebben onze klanten direct toegang tot het grootste job media aanbod wat er is. Daardoor hoeven zij geen losse mediacontracten af te sluiten, of alle vacatures handmatig te posten, dat scheelt veel tijd.

Dit is een topprestatie van zowel het ontwikkelteam van VONQ als het Flexsoftware team, en daar zijn we bijzonder trots op!”

 

vacatures op jobboards

Prijskortingen

Vanuit Uitzendplaats kun je eenvoudig en snel jobmarketing promoties bestellen en jouw vacatures verspreiden op Monsterboard.nl,

LinkedIn, Indeed, Facebook, Intermediair en nog zo’n 2.000 andere kanalen. VONQ onderhandeld met alle mediakanalen over de prijs. Omdat het om zulke grote aantallen gaat kan VONQ fantastische tarieven voor je bedingen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Binnen onze Recruitment CRM Uitzendplaats kun je een vacature na het aanmaken eenvoudig promoten. VONQ adviseert welke jobboards hiervoor het meest geschikt zijn. Elk uitzendbureau dat gebruik maakt van Uitzendplaats kan hier meteen mee aan de slag. De kosten zijn direct inzichtelijk en uiteraard bieden wij een overzicht van jobboards waar je de vacature op hebt staan.

vacatures op jobboards

Wij zijn super enthousiast over deze mooie samenwerking en de nieuwe functionaliteiten die dit met zich mee brengt. Ben jij ook zo enthousiast? Promoot dan vandaag nog jouw vacatures op Uitzendplaats via VONQ.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!

Team Flexsoftware

 

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
1 juni 2022
Inschrijven nieuwsbrief