2 min leestijd
Donkere modus

Wij bouwen nu ook Uitzendbureau Websites!

Lange tijd ontwikkelen wij met Flexsoftware al verschillende uitzendsoftware oplossingen voor uitzendbureaus. Hieruit zijn onze Uitzendbureau WordPress plugin en het Uitzendbureau Website WordPress thema ontstaan. Inmiddels worden deze gratis tools al door veel internetbureaus gebruikt en dagelijks meerdere keren gedownload. Ondanks de tijd die wij in deze tools stoppen blijven deze tools gratis beschikbaar en worden zij regelmatig verbeterd.

Veel van deze internetbureaus kunnen hele mooi websites bouwen, maar de functionaliteiten gekoppeld aan onze API-software zijn echt specifiek voor uitzendbureaus. Niet elk internetbureau begrijpt dit proces. Daarom kregen wij steeds vaker de vraag of wij ook Uitzendbureau Websites, Vacaturesites, Detachering Websites, Werken-bij Websites of Werving en Selectie websites kunnen bouwen.

“We merken dat dit een prachtige aanvulling is op de software ontwikkelingen binnen Flexsoftware.”

Dit is dan ook de reden dat wij een team hebben gevormd om buitengewoon mooie Uitzendbureau Websites te bouwen voor uitzendbureaus. We merken dat dit een prachtige aanvulling is op de software ontwikkeling binnen Flexsoftware. Dit komt omdat de ervaring die we opdoen bij het maken van de Uitzendbureau Websites en het spreken van de klant worden meegenomen in de onderliggende software. Alles wordt hierdoor constant beter. Samen met onze software blijven we dan ook doorgroeien en steeds meer websites voor uitzendbureaus ontwikkelen. Dat vinden wij namelijk geweldig om te doen!

Wil je ook een mooie nieuwe Uitzendbureau Website of wil je de huidige website aan laten passen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Hartelijke groeten,

Team Flexsoftware

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
4 november 2021
Inschrijven nieuwsbrief