Nieuws Software updates 1 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe website: Uitzendbureau Website!

WhatsApp plugin voor Uitzendbureau Websites

Flexsoftware heeft een nieuwe Uitzendbureau Website gebouwd! Steeds vaker kregen wij de vraag of wij ook Uitzendbureau Websites, Vacaturesites, Detachering Websites, Werken-bij Websites of Werving en Selectie websites kunnen bouwen.

Nieuwe website Uitzendbureau Website

Reden hiervoor is dat onze Uitzendbureau WordPress plugin en het Uitzendbureau Website WordPress thema door veel internetbureaus worden gebruikt. Veel van deze internetbureaus kunnen hele mooi websites bouwen, maar de functionaliteiten gekoppeld aan onze API-software zijn echt specifiek voor uitzendbureaus. Niet elk internetbureau begrijpt dit proces.

“Als wij voor onszelf geen prachtige website
kunnen bouwen, voor welk uitzendbureau dan wel?”

Om de klantervaring en service van Flexsoftware nog verder uit te bouwen hebben wij daarom besloten om zelf gave Uitzendbureau Website te gaan bouwen! En onder het mom van ‘practice what you preach’ zijn we eerst begonnen met een prachtige nieuwe eigen website waarop wij laten zien wat we voor uitzendbureaus kunnen doen. Want als wij voor onszelf geen prachtige website kunnen bouwen, met onze uitzendsoftware, voor wie dan wel?

Klik op je gemak eens lekker rond en oordeel zelf. Heb jij daarna vragen en / of tips over onze nieuwe website, onze diensten of producten? Neem gerust contact met ons op!

Hartelijke groeten,

Team Flexsoftware

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
9 november 2021
Inschrijven nieuwsbrief