Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Functionaliteiten update

UBplusOnline, urenregistratie voor uitzendbureaus.

Graag houden wij je op de hoogte van de nieuwste Functionaliteiten binnen Recruitment Software.

  1. Tags, het is nu mogelijk om bij Kandidaten, Vacatures, Notities, Klanten een of meerdere tags mee te geven. Je kunt ze zelfs koppelen aan een categorie. Bijvoorbeeld de Categorie: Beschikbaarheid, Tag: Beschikbaar of niet beschikbaar enzovoort. In het linkermenu vind je dan ook een kopje: Tags, waar je dit eenvoudig aan kunt inregelen. Uiteraard kun je hier vervolgens ook binnen zoeken, dit doe je door middel van de filterknop / de pijltjes knop naast de blauwe zoek knop in elk zoekscherm.
  2. Recruiter gekoppeld aan kandidaat. In de vorige update gaven we aan dat we het mogelijk hebben gemaakt om meerdere recruiters binnen je organisatie aan te kunnen maken. Wij kregen daarop meteen de vraag of je dan ook net als bij vacature de recruiter kunt koppelen aan een kandidaat. Ook dit hebben wij nu ingebouwd.
  3. Rijbewijs afbeeldingen. Wat is het verschil tussen een B en een BE rijbewijs? Om dit inzichtelijk te maken hebben wij hier icoontjes voor laten maken en dit ter verduidelijking erbij geplaatst.
  4. Pasfoto grote, op het moment dat je nu op een pasfoto van een kandidaat klikt, wordt deze afbeelding extra uitgelicht.
  5. Zoek op referentienummer. Het is nu mogelijk om op kandidaten te zoeken middels het referentienummer. De eerste zoekresultaat is dan van toepassing.

Ook op dit moment werken wij continue aan nieuwe functionaliteiten. Bij wensen voor nieuwe functionaliteiten kunt u contact met ons opnemen.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
11 april 2022
Inschrijven nieuwsbrief