CVplaats: de CV prikbord van uitzendbureaus

Terug naar overzicht
dinsdag 14 september 2021

Er zijn vele jobboards waar werkzoekenden hun gegevens publiceren. Nu is er ook CVplaats: het publicatie prikbord waar uitzendbureaus hun beschikbare sollicitanten in de etalage zetten.

Werkwijze

Uw uitzendbureau heeft een goede kandidaat beschikbaar die u aan biedt bij diverse opdrachtgevers in uw eigen netwerk. Helaas hebben die geen plaats en u richt zich weer op andere vacatures en nieuwe sollicitanten. Veel werk verricht, weinig resultaat. Daarom is er nu CVplaats. U kunt hier uw kandidaat in de etalage zetten en zo buiten uw netwerk in contact komen met bedrijven of collega uitzenders die uw kandidaat graag plaatsen op hun vacature. Hierdoor maakt u toch kans op een match met uw kandidaat…

Benodigdheden

Om gebruik te maken van CVplaats dient u de matchtool te gebruiken die Flexsoftware heeft ontwikkeld en u heeft goede kandidaten nodig in uw database.

Voor uitzendbureaus is CVplaats dé oplossing om meer uit hun kandidatenbestand te halen. U als uitzendbureau beheert de gegevens die de buitenwereld mag zien van uw kandidaat en uw contactgegevens worden gepubliceerd bij de kandidaat. Zo blijft u in de lead als uitzendbureau.

Wilt u ook meer halen uit uw kandidaten en zo groeien met uw uitzendbureau?