Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

CVplaats: de CV prikbord van uitzendbureaus

CVplaats ontvang als uitzendbureau meer kandidaten

CVplaats helpt jou aan extra kandidaten. Kandidaten zijn altijd actueel en hebben specifiek voor jouw uitzendbureau gekozen. Het aantal CV’s dat je wekelijks ontvangt kunnen wij niet beloven maar het maximale te ontvangen CV’s kun je uiteraard zelf instellen.

Werkwijze

Uw uitzendbureau heeft een goede kandidaat beschikbaar die u aan biedt bij diverse opdrachtgevers in uw eigen netwerk. Helaas hebben die geen plaats en u richt zich weer op andere vacatures en nieuwe sollicitanten. Veel werk verricht, weinig resultaat. Daarom is er nu CVplaats. U kunt hier uw kandidaat in de etalage zetten en zo buiten uw netwerk in contact komen met bedrijven of collega uitzenders die uw kandidaat graag plaatsen op hun vacature. Hierdoor maakt u toch kans op een match met uw kandidaat…

Benodigdheden

Om gebruik te maken van CVplaats dient u de matchtool te gebruiken die Flexsoftware, uitzendsoftware voor uitzendbureaus, heeft ontwikkeld en u heeft goede kandidaten nodig in uw database.

Voor uitzendbureaus is CVplaats dé oplossing om meer uit hun kandidatenbestand te halen. U als uitzendbureau beheert de gegevens die de buitenwereld mag zien van uw kandidaat en uw contactgegevens worden gepubliceerd bij de kandidaat. Zo blijft u in de lead als uitzendbureau.

Wilt u ook meer halen uit uw kandidaten en zo groeien met uw uitzendbureau? Bekijk dan wat onze uitzendsoftware voor u kan betekenen.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief