Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Zoekopdracht vastzetten nu nog efficiënter zoeken

Zoekopdracht vastzetten binnen Uitzendplaats. Recruitment software voor uitzendbureaus.

De softwareontwikkelaars van Flexsoftware hebben vandaag een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan hun Recruitmentsoftware Uitzendplaats – het vastzetten van zoekopdrachten! Deze functionaliteit helpt recruiters om hun zoekopdrachten nog efficiënter uit te voeren.

Snel kunnen werken is voor elke recruiter heel belangrijk. Omdat recruiters vaak één en dezelfde zoekopdracht gebruiken, hebben we het nu mogelijk gemaakt om een zoekopdracht heel snel opnieuw te gebruiken. Dit hebben wij gedaan vanuit de klanten wens van Syntec Personeelsdiensten in Groningen.

Hoe werkt het?

Deze nieuwe functionaliteit stelt recruiters in staat om elke zoekopdrachten, inclusief filters, nadat de zoekopdracht is gedaan vast te pinnen. Zodat de zoekopdracht elke keer eenvoudig kan worden toegepast. Dit toepassen kan vanuit het zoekveld.

Recruitment Software Uitzendplaats nieuwe functionaliteit

 

Dit biedt de volgende voordelen:

Tijdsbesparing: Recruiters hoeven niet telkens opnieuw dezelfde zoekopdrachten in te voeren, wat kostbare tijd bespaart.
Consistente resultaten: De vastgezette zoekopdrachten zorgen voor consistentie in de wervingsinspanningen en minimaliseert fouten.
Beter beheer: Recruiters kunnen meerdere zoekopdrachten beheren en snel tussen verschillende wervingsprojecten schakelen.

Reactie Franck Antonides

Dit is weer een mooie stap voor onze Recruitment Software Uitzendplaats en de vele uitzendbureaus, die inmiddels gebruik maken van onze uitzendbureau software” aldus Franck Antonides, DGA van Flexsoftware. “We begrijpen dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn in de wereld van werving, en deze nieuwe functionaliteit is ontworpen om onze klanten te helpen hun doelen sneller te bereiken en de beste talenten aan te trekken.

Beschikbaarheid

De nieuwe functionaliteit voor het vastzetten van zoekopdrachten is vanaf vandaag beschikbaar voor alle uitzendbureaus die gebruik maken van Uitzendplaats. Wanneer je feedback hebt op de nieuwe functionaliteit of een andere functionele verbetering ziet, dan horen we het graag. Zodat we ons product nog beter kunnen maken.

Over Uitzendplaats

Uitzendplaats Recruitment Software is onderdeel van Flexsoftware. Flexsoftware ontwikkeld vanaf 2011 specifiek uitzendsoftware voor uitzendbureaus. Ook geïnteresseerd in onze software mogelijkheden? Neem voor meer informatie of een demo vrijblijvend contact met ons op.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
10 oktober 2023
Inschrijven nieuwsbrief