Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Uitzendplaats Mail

Contact met Flexsoftware uitzendsoftware

“Vanaf het begin van het ontwikkelen van uitzendplaats wilden we al een eigen geïntegreerd mailsysteem. Maar dit is zo’n grote klus dat het telkens vooruit werd geschoven. Nu is het met subsidie en in samenwerking met de toppers van Terminal Recruiters gelukt. Hier zijn wij erg blij mee natuurlijk!”

Mailen en het ontvangen van e-mails vanuit één systeem is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Naast uitgebreide technische details heeft onze vormgever zich gebogen over het uiterlijk zodat deze volledig in onze stijl is en enorm gebruiksvriendelijk werkt.

Mailen binnen Uitzendplaats

Overzicht

Omdat Uitzendplaats Mail automatisch is gekoppeld aan desbetreffende klanten, kandidaten en vacature records werkt het super fijn om te zien welke correspondentie er is geweest.

 

E-mailtemplates opslaan en automatisch laten invullen

Templates vormen een snelle en gemakkelijke manier om te ontsnappen aan het herhaaldelijk opstellen van dezelfde e-mails. Maak eenvoudig zelf een template aan en pas deze onbeperkt toe. Bijvoorbeeld: voorstellen kandidaten. Elke keer dat je een kandidaat wilt voorstellen aan een bedrijf kies je het template ‘voorstellen’ en het mailsysteem vult automatisch de gegevens van de kandidaat in. In slecht een paar klikken kun je de mail versturen. Hoe handig wil je het hebben?

Mailsjabloon

Prijs

Met de integratie van Uitzendplaats Mail komt er een ‘Professionals’ pakket bij. Ons huidige pakket (Starter) blijft beschikbaar voor slecht €49,- p.m. Het nieuwe pakket (Professionals) krijgt de extra features Mailbox + Documenten Templates voor slechts €69,- p.m.

Uiteraard kan iedereen kennis maken met Uitzendplaats Mail omdat het tot 50 e-mails per jaar gratis te gebruiken is. Wil je er daarna verder mee werken dan kun je kiezen voor het Professionals pakket.

Let op! Bovenstaande kosten worden nog niet berekend. Wij willen eerst nog een aantal functionaliteiten ontwikkelen voordat we de facturatie module gaan doorvoeren in onze uitzendsoftware. Dus gebruik de functionaliteit zolang gerust gratis.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
8 november 2022
Inschrijven nieuwsbrief