Software updates 3 min leestijd
Donkere modus

Uitzendplaats wordt modulair!

Contact met Flexsoftware uitzendsoftware

Steeds meer uitzendbureaus, van klein tot groot, weten ons dan ook te vinden. En wij zijn ze graag van dienst.

Op het moment van schrijven ontwikkelingen wij de volgende functionaliteiten: Mail, Documenten templates, Vacature Alerts en Planning. Allemaal grote softwareonderdelen die elk kun eigen functionaliteiten bevatten maar wel binnen het softwaresysteem Uitzendplaats vallen.

De ontwikkeling van deze functionaliteiten zijn een grote investering. Er werd dan ook geopperd het maandelijkse tarief van €49,- voor iedereen significant te verhogen. Echter zitten hier behoorlijke nadelen aan:

1. De kosten gaan voor elk uitzendbureau omhoog, ook voor de kleine en startende uitzendbureaus, en die willen we ook graag kunnen blijven bedienen;
2. Niet iedereen gaat elke functionaliteit gebruiken en zou hier dan toch voor moeten betalen;
3. Het ene uitzendbureau maakt veel meer gebruik van een bepaalde functionaliteit dan een ander uitzendbureau maar toch betaald iedereen gelijk.

Het enige voordeel dat wij zagen is dat het administratief wel de meest gemakkelijke en snelle oplossing is.

Uitzendplaats wordt modulair

We hebben daarom gekozen om het huidige tarief voor de basisdienst te behouden en voor de extra onderdelen (modules) extra kosten in rekening te brengen. Het voordeel is dat we nog steeds startende uitzendbureaus kunnen blijven helpen en dat iedereen enkel voor de gebruikte modules betaalt. Elke module kan op ieder gewenst moment heel eenvoudig aan en uit worden gezet.

Prijzen

De prijzen per module gaan er als volgt uitzien:
BASIS Uitzendplaats
Vacatures, kandidaten, klanten, notities, voorstellen, agenda en taakbeheer. Met daarnaast volledige integratie met jouw Uitzendbureau Websites.

€50,- p.m. per recruiter.

Extra mail + document templates

Versturen en ontvangen van e-mails vanuit Uitzendplaats inclusief mailsjablonen. Snel en eenvoudig documenten creëren aan de hand van kandidaat en klant gegevens.

Eerste 50 e-mails en onbeperkt templates gratis!
€25,- p.m. per recruiter.

Planning

Breng jouw kandidaten met één druk op de hoogte van jouw diensten via WhatsApp en e-mail. Kandidaten kunnen vervolgens meteen aangeven of ze kunnen werken. Super eenvoudig, snel en overzichtelijk jouw werkzaamheden ingepland.

Eerste 50 diensten gratis!
€0,50 per dienst.
€0,02 per verstuurd WhatsApp bericht of e-mail.

CVplaats

Ontvang extra actuele kandidaten via CVplaats. Op CVplaats kunnen werkzoekenden zich eenvoudig inschrijven bij één of meerdere uitzendbureaus. Afhankelijk van de regio en de branche tonen wij passende uitzendbureaus aan de werkzoekenden. Jij kunt hier tussen komen te staan met jouw uitzendbureau zodat je ook actuele kandidaten ontvangt die opzoek zijn naar werk.

Voordeel: Kandidaten zijn altijd actueel, kiezen specifiek voor jouw uitzendbureau en komen binnen in Uitzendplaats onder jouw kandidaten.

Eerste 10 CV’s gratis!
€5,- per CV.

Kandidaten via Externe Jobboards

Onze slimme zoekmachine toont realtime de nieuwste CV’s van de grootste Jobboards van Nederland. O.a. Werk.nl, Uitzendbureau.nl, Jobbird, Nationale Vacaturebank etc. Deze zijn 48 uur beschikbaar op Uitzendplaats. Binnen deze tijd kun je de kandidaat gegevens inkopen om ze te benaderen.

€5,- per kandidaat.

Vacature Alert

Bezoekers op jouw Uitzendbureau Website kunnen een Vacature Alert instellen. Op het moment dat een recruiter vervolgens een passende vacature publiceert dan ontvangt de werkzoekende automatisch een e-mail met daarin de passende vacature.

Eenmalige implementatiekosten op jouw website vanaf: €300,- (thema website)
€25,- per maand.

Vacature alert

Al onze diensten zijn per direct opzegbaar en worden maandelijks achteraf gefactureerd.

Wanneer?

Het kan nog een aantal maanden duren voordat alle modules zijn ingebouwd. Op het moment dat de modules gereed zijn zullen wij ze intussen gratis beschikbaar stellen. Zo kan er alvast mee gewerkt worden.

Heb je vragen over onze software? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Team Flexsoftware

Anne, software ontwikkelaar binnen de uitzendbranche.
Geschreven door: Anne
27 september 2022
Inschrijven nieuwsbrief