Tips & Tricks 2 min leestijd
Donkere modus

Vacatures op Indeed: hoe werkt dat?

Jouw vacatures op Indeed

Regelmatig worden wij gevraagd of de vacatures die op de door ons gebouwde Uitzendbureau Websites of vacaturesites staan automatisch worden opgenomen door Indeed.

Het antwoord hierop is: bij een aantal van de door ons gebouwde websites wel en bij een aantal ook niet.

Omdat Indeed de grootste en meest gebruikte vacaturesite is, is het heel logisch dat elk uitzendbureau automatisch de vacatures op Indeed wil hebben staan. Maar kan dit ook, en hoe doe je dat dan? Om hierop antwoord te krijgen hebben wij contact opgenomen met Indeed.

Reactie van Indeed:

“Een website van een uitzendbureau wordt vaker niet dan wel op gratis zichtbaarheid gezet binnen Indeed. Bij een directe werkgever wel.”

Zaken die Indeed belangrijk vindt:

  • Meld je website aan via deze link;
  • De vacaturetitel mag alleen de functie van de vacature inhouden, dus geen uren, locatie o.i.d;
  • Elke vacature tekst moet uniek zijn. Plaats je als uitzendbureau en ziet onze uitzendsoftware de functie van de directe werkgever ook online, dan krijgt die voorrang en gratis zichtbaarheid;
  • Een locatie van de vacature moet een specifieke locatie zijn;
  • Een vacature mag na 4 maanden opnieuw geplaatst worden, anders wordt deze als dubbel gezien en is niet meer gratis zichtbaar.

Conclusie:

Wij zien dat professionele Uitzendbureau Websites en sites die neigen naar een vacaturesite, die aan bovenstaande voorwaarden voldoen, sneller door Indeed worden opgepakt.

Wil jij dat de vacatures op jouw Uitzendbureau Website ook worden opgepakt door Indeed? Neem dan contact met ons op, dan gaan we kijken wat we moeten doen om dit voor elkaar te krijgen!

Met vriendelijke groet,
Team Flexsoftware

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
6 april 2022
Inschrijven nieuwsbrief