Nieuws Software updates 3 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe WordPress Uitzendbureau Website Plugin voor nog meer online resultaat

UBplusOnline, urenregistratie voor uitzendbureaus.

De nieuwe Gratis WordPress Uitzendbureau Website Plugin 2.0 is af. Onze programmeurs hebben hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten voor nog meer online resultaat van jouw uitzendbureau website. Goed nieuws dus!

Formulieren

Met de nieuwe WordPress Plugin is elk formulier vanuit WordPress eenvoudig aan te passen. Denk aan nieuwe velden toevoegen of velden weghalen. Bovendien heb je de mogelijkheid om aan te geven welke velden binnen elk willekeurig formulier verplicht moeten worden ingevuld en welke optioneel zijn.

Opmaak

In Uitzendplaats Recruiter CRM voor uitzendbureaus>>> kun je bij het opstellen van een vacature dankzij de plugin zelf de tekst opmaken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk tekst vet of schuin gedrukt te maken. Alle tekstopmaak wordt met de nieuwe WordPress Uitzendbureau Website Plugin overgenomen door de website.

Vacature laten plaatsen door de klant

Als uitzendbureau wil je een klant graag de mogelijkheid bieden om een vacature te plaatsen. Met de nieuwe WordPress Plugin is dat nog eenvoudiger. Er zijn twee vacatureformulieren beschikbaar: een gratis vacatureformulier (op basis van uitzenden) en een vacatureformulier betaald voor een x bedrag (zelf te bepalen). Voor het plaatsen van een vacature is het niet nodig dat de klant een account aanmaakt. De klant vult eenvoudigweg het formulier voor vacatureplaatsing in en betaalt via Ideal*. Na het aangeven dat de vacature ‘gepubliceerd’ is, krijgt het uitzendbureau een melding dat de vacature geplaatst is, en verschijnt deze online op de website. Je hebt diverse mogelijkheden om de reacties van kandidaten te verzenden: je kunt ervoor kiezen om ze intern binnen Uitzendplaats door te sturen of automatisch per e-mail naar de klant. Deze keuzes kun je gemakkelijk instellen bij het definitief plaatsen van de vacature.

Deze aanvullende functionaliteiten brengen niet alleen extra omzet en nieuwe klanten met zich mee, maar bieden bovendien de mogelijkheid om moeiteloos een vacaturewebsite of een ‘werken-bij’-site voor je klanten te creëren.

  • Zelfs de betaalprovider die de factuur verstrekt richting de klant is ingebouwd. Dit loopt via Flexsoftware | Uitzendbureau Software, wij betalen 90% van het factuurbedrag uit. De resterende 10% is vergoeding voor de administratie / betaalproviders kosten van Flexsoftware.

Overige vacature aanpassingen

Voor het onderdeel vacature zijn de volgende zaken veranderd:
• Vacature afbeelding mogelijk bij de vacature op jouw uitzendbureau website. Dit verhoogt het aantal sollicitaties.
• Recruiters afbeelding tonen (automatische wordt de gekoppelde recruiter gegevens inclusief afbeelding / pasfoto getoond).
• Wanneer de reacties rechtstreeks naar de klant gaan, worden de gegevens van de klant getoond in plaats van die van de recruiter.
• De zoekfunctie is uitgebreider. Dit zorgt voor nog betere zoekresultaten. Daarnaast is het mogelijk om maximaal 3 zoekfilters aan de vacature zoekpagina toe te voegen.

Heb je nog vragen over de nieuwe functionaliteiten van onze uitzendsoftware? Neem gerust contact met ons op.

Team Flexsoftware – uitzendsoftware voor uitzendbureaus

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
26 augustus 2020
Inschrijven nieuwsbrief