Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Agenda

De Agenda functie is een belangrijke functie voor recruiters van uitzendbureaus en werving en selectie bureaus. U wilt afspraken, bijvoorbeeld een terug bel verzoek eenvoudig en overzichtelijk kunnen vastleggen in uw Agenda. Daarom heeft iedere recruiter standaard binnen onze recruitment software voor uitzendbureaus een persoonlijke Agenda.

Agenda functie Uitzendplaats

Agenda binnen Uitzendplaats

Onze Agenda blikt uit in het volgende gebruikers gemak Overzichtelijk, door de handige indeling per week, maand, dag heeft u altijd en overal een goed overzicht van al uw afspraken. Weeknummers, als uitzendbureau denkt u in week nummers. Zo weet u bijvoorbeeld wie er begint in week 18 en weer vrij komt in week 19. Daarom hebben wij de week nummer toegevoegd.

Agenda Uitzendplaats

Koppeling notities

Wanneer u bijvoorbeeld een afspraak hebt gemaakt met uw kandidaat dan wilt u die afspraak ook genoteerd hebben bij het betreffende profiel van de kandidaat. Zodat u in 1 oogopslag kunt zien waarom en met wie u een afspraak heeft gemaakt. Dit is de reden dat wij de functie: Notities gekoppeld hebben met de afspraken in de agenda. Dit houd in dat u bij het aanmaken van een notities, deze notitie kunt koppelen aan uw Agenda afspraak. Binnen uw Agenda kunt u daardoor zien wanneer u en met wie u een afspraak hebt gemaakt. En binnen de kandidaat kunt u altijd op individueel niveau terug zien welke afspraken u met een bepaalde kandidaat heeft gehad. Zodat u afspraken historie goed en overzichtelijk bijhoud. Uiteraard werkt dit ook bij klanten, sollicitaties en vacatures. Vandaag, met een lichtgele kleur hebben we aangegeven welke dag het vandaag is. Door middel van de knop: Vandaag kunt u op elk moment waar u ook bent binnen de Agenda terug naar dag van: vandaag. De smalle rode lijn, geeft binnen de Agenda functie het tijdstip aan, zodat u weet welke Agenda punten er geweest zijn en welke Agenda punten die dag nog plaats vinden

Naast onze Agenda functie hebben we nog veel meer handige functies voor uitzendbureaus. Continue werken we aan nieuwe en betere uitzendsoftware oplossingen voor uitzendbureaus. Bekijk globaal de functies van onze uitzendsoftware voor uitzendbureaus op onze functionaliteiten pagina of meld u aan zodat u de eerste 2 maanden gratis onze software kunt gebruiken en kunt koppelen met uw uitzendbureau website.

Geschreven door: Franck
29 april 2020
Inschrijven nieuwsbrief