Nieuws 2 min leestijd
Donkere modus

Flexsoftware blijft groeien

Kantoor Flexsoftware, DE STEK in Groningen

Flexsoftware is één van de weinige uitzendsoftware ontwikkelaars die zich specifiek richt op de uitzendbranche. Wij worden door steeds meer uitzendbureaus benaderd om hen te faciliteren met (online) software om zo hun groei te faciliteren. Flexsoftware groeit en daar zijn we trots op!

Wat doet Flexsoftware?

Wij ontwikkelen diverse software producten specifiek voor de uitzendbranche. Wij bouwen voor uitzendbureaus websites zodat ze online een professioneel visitekaartje hebben. Deze website kan gekoppeld worden met verloningssoftware van diverse aanbieders zoals Easyflex, Your1Solution, Helloflex en UBplus.

Naast een professionele website hebben wij onlineUUR urenregistratiesoftware gebouwd, bieden wij een matchtool aan en hebben een App voor uitzendbureaus ontwikkeld. Allemaal producten specifiek voor het uitzendbureau en gezamenlijk producten die ook de MKB uitzendbureaus een online totaaloplossing en groeikansen biedt.

Wie is Flexsoftware

Flexsoftware bestaat uit uitzendsoftware ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Wij worden enthousiast van slimme software ontwikkelen dat het werk van de intercedent / recruiter leuker en eenvoudiger maakt. In de afgelopen 10 jaar is er een fantastisch team ontstaan. Een team dat elke dag samen in Groningen op kantoor zorgt voor hoogwaardige software oplossingen voor uitzendbureaus, hun klanten (opdrachtgevers) en medewerkers (flexwerkers). Flexsoftware zet zijn jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche graag in.

Ook een groeiwens?

Wilt u met lage (maandelijkse) kosten uw online dienstverlening versnellen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden voor uw uitzendbureau te bespreken.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief