Flexsoftware blijft groeien

Terug naar overzicht
dinsdag 14 september 2021

Veel uitzendbureaus zijn op zoek naar nieuwe (online) software om sneller, transparanter en eenvoudiger de flexwerker en de klant te bedienen of om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature. Het aanbod van deze software is mager of niet specifiek voor uitzendbureaus. Flexsoftware is één van de weinige software ontwikkelaars die zich specifiek richt op de uitzendbranche. Wij worden door steeds meer uitzendbureaus benaderd om hen te faciliteren met (online) software om zo hun groei te faciliteren. Flexsoftware groeit en daar zijn we trots op!

Wat wij doen?

Wij ontwikkelen diverse software producten specifiek voor de uitzendbranche. Wij bouwen voor uitzendbureaus websites zodat ze online een professioneel visitekaartje hebben. Deze website kan gekoppeld worden met verloningssoftware van diverse aanbieders zoals Easyflex, Your1Solution, Helloflex en UBplus.

Naast een professionele website hebben wij onlineUUR urenregistratiesoftware gebouwd, bieden wij een matchtool aan en hebben een App voor uitzendbureaus ontwikkeld. Allemaal producten specifiek voor het uitzendbureau en gezamenlijk producten die ook de MKB uitzendbureaus een online totaaloplossing en groeikansen biedt.

Ook een groeiwens?

Wilt u met lage (maandelijkse) kosten uw online dienstverlening versnellen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden voor uw uitzendbureau te bespreken.