Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe functionaliteiten 2020

Nieuwe functionaliteiten uitzendsoftware

We gaan lekker! We hebben weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Uitzendplaats. Onze programmeurs zijn hard aan de slag gegaan om jouw uitzendbureau software nog gemakkelijker te laten verlopen.

Dashboard Omdat overzicht hebben en houden belangrijk is, hebben we aan het dashboard een aantal overzichten toegevoegd. Bijvoorbeeld: verjaardagen, notities, laatste sollicitaties etc. Dit is handig want hierdoor vergeet je nooit meer een verjaardag en zie je geen sollicitaties over het hoofd. Vind je het dashboard te druk of te vol? Dan kun je bij bedrijfsinstellingen heel eenvoudig de dashboardfuncties aan en uit zetten.

Automatische koppeling sollicitant met kandidaat Het komt regelmatig voor dat een kandidaat in de loop van de tijd op meerdere vacatures solliciteert. Dit is belangrijke informatie voor jou als recruiter. Deze historie en data wil je uiteraard terugzien bij de kandidaat. Daarom koppelen vanaf nu de 2e, 3e, 4e etc. sollicitaties automatisch aan de bestaande kandidaten. Dit doen wij op basis van het e-mailadres. Uiteraard zal bij de eerste sollicitatie van een werkzoekenden wel moeten worden aangeven dat deze persoon een kandidaat binnen onze uitzendsoftware Uitzendplaats mag worden. Vanaf dan gaan wij koppelen.

Verfijningen Zoeken, filteren, verwijderen en wijzigen gingen per pagina soms nog wat verschillend. Dit hebben wij volledig recht getrokken zodat Uitzendplaats nog gebruiksvriendelijker en handiger is geworden. Zo was het nog niet mogelijk om op notities te filteren en kon je een sollicitatie nog niet verwijderen. Inmiddels hebben we hier tijd voor gevonden en werkt dit allemaal.

Succes! Wij gaan ervan uit dat we de uitzendbranche weer een stukje mooier te hebben gemaakt.

PS. Wist je al dat we naast de nieuwe functionaliteiten, Uitzendplaats hebben uitgebreid met CVplaats? Alle uitzendbureaus die de uitzendsoftware van Uitzendplaats gebruiken ontvangen 10 gratis CV’s (daarna betaal je indien gewenst slechts € 4,95 per inschrijving / CV). CVplaats helpt jou aan extra kandidaten. De kandidaten zijn altijd actueel en hebben specifiek voor jouw uitzendbureau gekozen op het moment dat je een CV ontvangt. Het aantal CV’s dat je van ons per week ontvangt, kunnen wij jou nog niet beloven maar het maximum aan CV’s bepaal je helemaal zelf.

 

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
19 oktober 2020
Inschrijven nieuwsbrief