Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Software voor uitzendbureaus steeds completer

UBplusOnline, urenregistratie voor uitzendbureaus.

Flexsoftware bouwt uitzendsoftware voor de uitzendbranche. Dit is software die door ieder uitzendbureau te gebruiken is en die veel generieke functionaliteiten heeft. Omdat de werkprocessen doorgaans hetzelfde zijn bij verschillende uitzendbureaus. Gelukkig heeft iedere klant van Flexsoftware zijn eigen wensen en ideeën, zodat wij onze producten kunnen door ontwikkelen.

Ieder jaar dat we bestaan hebben we weer een nieuw product ontwikkeld en de bestaande verbeterd. Zo kunnen wij steeds, door input van klanten, met de nieuwste ontwikkelingen mee gaan en onze klanten op hun wenken bedienen. Naarmate wij langer bestaan, merken wij dat steeds meer van deze wensen in onze producten zijn doorgevoerd. Dit houdt in dat onze producten – onze websites voor uitzendbureaus, matchtool , enz.- steeds meer functionaliteiten krijgen.

Naast een professionele (standaard) website voor een uitzendbureau hebben wij onlineUUR urenregistratiesoftware gebouwd, bieden wij een matchtool aan en hebben een App voor uitzendbureaus ontwikkeld.

Wij streven naar gebruiksgemak van onze software voor intercedenten, flexwerkers en klanten. Wij vinden transparantie in de producten die wij maken heel belangrijk en onze uitzendsoftware biedt diverse mogelijkheden voor transparantie van uw dienstverlening richting uw flexwerkers en klanten.

Heeft u verbeterpunten voor onze software of zoekt u software die aan uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op.  Wij helpen u graag verder.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief