Nieuws Software updates 3 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe update functionaliteiten

Beheren documenten in Uitzendplaats

Uitzendplaats, recruiters software voor uitzendbureaus blijft zich continue ontwikkelen. Vrijdag 8 september hebben we de volgende updates gedaan. Zie onderstaande verbeteringen.

  1. Sollicitaties. Als recruiter wil je weten wie op welke vacature heeft gereageerd. Zowel op sollicitatie, kandidaat als vacature niveau. Daarnaast is een sollicitatie ook daadwerkelijk een kandidaat echter deze kandidaat kan al bestaan. Daarom moet een sollicitatie, een kandidaat kunnen worden of kunnen worden gekoppeld aan een kandidaat. Dit is nu mogelijk gemaakt en maakt het recruitment proces nog inzichtelijker. Zo kun je nu bij een kandidaat zien op welke vacatures de kandidaat heeft gereageerd en je kunt bij de vacature zien welke kandidaten op de betreffende vacature heeft gereageerd.
  2. Sollicitatie mail. Op het moment dat iemand solliciteert of inschrijft ontvang je als uitzendbureau nu ook een e-mail. Dit is prettig zodat je meteen actie kunt ondernemen als recruiter.
  3. Opmaak: In Uitzendplaats is het mogelijk om opmaak door te voeren. Zo kun je bijvoorbeeld vacatures opmaken door bepaalde woorden vet (bold) te maken. Deze opmaak komt dan ook op Vacatureplaats.nl te staan. Tevens voeren wij dit ook door in de volgende update van de WordPress Plugin, zodat het ook op de uitzendbureau websites die in WordPress gebouwd komt te staan.
  4. Takenlijstje. Als recruiter heb je heel veel taken te doen. Het kan handig zijn om deze voor jezelf te noteren zodat je de taken niet meer hoeft te onthouden. Daarom hebben we een takenlijstje gebouwd, zodat elke recruiter zijn eigen takenlijstje heeft.
  5. Vacature bovenaan. Tegen betaling van 19,95 (normaal 29,95) is het mogelijk om je vacatures op Vacatureplaats bovenaan in de zoekresultaten te plaatsen. Dit maakt dat je vacatures nog beter opvallen bij kandidaten.
  6. SEO, Google Jobs. Google word steeds dominanter op vacature gebied. Zo staat Google Jobs op stapel voor Nederland. Sommige uitzendbureaus zijn hier huiverig voor, maar je kunt hier ook profijt van gaan hebben. Mits je dit goed hebt ingericht. Wij hebben Vacatureplaats hierin geoptimaliseerd zodat de gepubliceerde vacatures op Uitzendplaats nog beter zullen worden gevonden binnen Google.

PS. Uw website vergeten we hierin uiteraard niet. Ook de WordPress plugin wordt voorbereid zodat uw website gereed komt voor de indexering van Google Jobs. Komende werkzaamheden: Op dit moment werken wij aan een prachtige Agenda functie, in combinatie met de huidige notities. Wat inhoud dat op het moment dat je een terug bel verzoek noteert bij notities, je hier meteen ook een agenda item van kunt maken. Daarnaast zijn we bezig om de API voor vacatures en sollicitaties enorm uit te breiden.

De API uitbreiding zijn we nodig voor een heel aantal plugin uitbreidingen, waardoor de uitzendbureau website nog beter gaat functioneren, meer functionaliteiten krijgt en afzonderlijk van elkaar instelbaar wordt. We merken namelijk dat steeds meer uitzendbureaus de WordPress uitzendbureau website gaan gebruiken. Praktische elk uitzendbureau heeft behoefte aan dezelfde functionaliteiten, maar past ze verschillend toe. Bijvoorbeeld in wat er wel en wat er niet in een sollicitatie, inschrijving, vacature formulieren moet komen te staan.

Al met al enorme gave ontwikkelingen. Bij vragen, ideeën en opmerkingen over Uitzendplaats of onze andere uitzendsoftware horen we het uiteraard graag.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
10 september 2019
Inschrijven nieuwsbrief