Nieuws 2 min leestijd
Donkere modus

€2500,- subsidie op jouw uitzendbureau website ontvangen?

Subsidie uitzendbureau website.

Ben jij een uitzendondernemer met een uitzendbureau in de gemeente Groningen? Bestaat jouw uitzendbureau uit maximaal 250 medewerkers? Zet jij je in om jouw uitzendbureau te laten groeien doormiddel van jouw uitzendbureau website? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Gebruik deze subsidie om jouw uitzendbureau naar een hoger niveau te tillen en te investeren in jouw toekomst.

Hoeveel ontvang je?

Deze subsidie dekt tot 50% van jouw projectkosten, met een minimaal bedrag van €1.000,- en een maximaal bedrag van €2.500,-. Mocht jouw projectkost onder de grens van €2.000,- liggen, kom je helaas niet in aanmerking voor deze subsidie.

Wat biedt deze subsidie jou?

Deze subsidie biedt je de mogelijkheid om je huidige Uitzendbureau Website aanzienlijk te verbeteren met een upgrade, of zelfs geheel opnieuw te laten bouwen door ons deskundige Flexsoftware team. Hierdoor zal jouw uitzendbureau website voldoen aan de meest recente normen en eisen op gebied van uitzendsoftware. Iets wat essentieel is om jouw uitzendbureau naar een geheel nieuw niveau te tillen. Bekijk snel onze Uitzendbureau Websites.

Wat komt niet in aanmerking?

Er zijn enkele zaken die buiten deze subsidie vallen:

  • Kosten voor trainingen, workshops en opleidingen.
  • Abonnementen of licenties.
  • Aanschaf van hardware.
  • Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).
  • Webhostingkosten
  • Kosten van uren van eigen werknemers.
  • Kosten die niet helder inzichtelijk zijn.
  • Activiteiten die reeds door andere subsidie(s) worden ondersteund.

Wacht niet langer!

Is jouw interesse gewekt? Wil jij subsidie op jouw uitzendbureau website ontvangen? Twijfel dan niet en laat ons direct weten dat je gebruik wilt maken van deze subsidie! Neem vandaag nog contact op met Franck Antonides of via 050 – 800 32 85.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
24 augustus 2023
Inschrijven nieuwsbrief