Opgelet

Kom naar onze kennissessie: Leer hoe je ChatGPT inzet voor jouw uitzendbureau

Lees hier verder
Tips & Tricks 2 min leestijd
Donkere modus

€3.000 euro subsidie voor uitzendbureaus in Friesland!

Heb jij een uitzendonderneming in Friesland en wil je graag een nieuwe of verbeterde website, een handiger inschrijfproces voor werknemers en sollicitanten of je urenregistratiesysteem verbeteren? In 2022 krijg je tot €3000,- euro subsidie voor het digitaliseren van je uitzendbureau. Laat die kans niet liggen!

subsidie uitzendbureaus

Tot 20 december kun je je nog bij ons aanmelden voor de subsidie, zo hebben we voldoende tijd om jouw subsidie aan te vragen in begin januari 2022. Wees er dus snel bij.

Waar kan Flexsoftware je mee helpen?

Wij bouwen mooie, professionele en vindbare Uitzendbureau Websites. Wij kennen de uitzendbranche, beheersen de software en zorgen voor meer kandidaten en klanten door middel van een goede website. Heb je liever dat een internetbureau jouw Uitzendbureau Website bouwt? Geen probleem! Onze WordPress Uitzendbureau Website plugin met alle benodigde functionaliteiten is gratis te downloaden. Uiteraard is de plugin gekoppeld aan Uitzendplaats Recruitment CRM.

Uitzendbureaus die je voorgingen

Equi-Jobs
subsidie uitzendbureausLive bekijken
J.C. Intermediair
subsidie uitzendbureausLive bekijken

Of bekijk ons portfolio met klantcases.

 

Voorwaarden subsidie

Je krijgt 50% van je gemaakte kosten tot maximaal € 3.000,- vergoed. Lees de volledige voorwaarden op de SNN website.

 

Interesse?

Wij helpen jou in 2022 graag je uitzendbureau de boost te geven die het verdient met dank aan deze subsidie? Ga vanaf het begin van 2022 de concurrentie voor met een strakke website, branding, recruitment CRM of andere digitale verbetering. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Hartelijke groeten,

Team Flexsoftware

Geschreven door: Franck
13 december 2021
Inschrijven nieuwsbrief