Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Gratis website voor uw uitzendbureau

Uitzendbureau Wordpress thema. Voorbeeld website voor uitzendbureaus.

Uitzendbureau website

Online vindbaar met uw Uitzendbureau Website zijn is een vereiste voor elk uitzendbureau. Want dagelijks bent u opzoek naar goed personeel voor uw klanten. Uw vacatures en uitzendbureau bovenin de Google zoekresultaten is niet eenvoudig. Maar een goede technische en gebruiksvriendelijke Uitzendbureau Website helpt enorm. Zorg daarnaast binnen de pagina’s: vacatures, kandidaten en nieuws voor inhoudelijke teksten en uitleg over uw toegevoegde waarde. Zodat Google u op deze woorden binnen de tekst goed kan vinden en kan onderscheiden van andere uitzendbureaus.

Maar niet alleen de vindbaarheid van je uitzendbureau website is belangrijk. Want op het moment dat uw Uitzendbureau Website gevonden wordt is het ook nog eens belangrijk dat het eenvoudig is om te solliciteren op vacatures (CV plaatsen). Je conversie (aantal bezoekers die solliciteren), gebruiksvriendelijkheid, techniek, eenvoudig zoeken naar vacatures is dus ook van groot belang voor het succes van uw uitzendbureau.

De CRM software voor uitzendbureaus Uitzendplaats is dan ook vanaf het begin zo ontworpen dat de technieken eenvoudig kan worden toegepast binnen uw Uitzendbureau Website.

Denk hierbij aan uitgebreide zoekfuncties (filters), vacatures plaatsen, vacatures / kandidaten tonen, solliciteren en CV plaatsen (inschrijven) etc.

Om Uitzendplaats in combinatie met bovenste functies te integreren binnen uw Uitzendbureau Website hebben wij voor u een WordPress Uitzendbureau Website Plugin ontwikkeld. Deze Uitzendbureau Website Plugin kunt u gratis downloaden.

Naast dat onze Uitzendbureau Website volledig gratis is, is het grote voordeel dat wanneer u het bouwen van uw Uitzendbureau Website uitbesteed jouw webbouwer geen tijd meer hoeft te besteden aan ingewikkelde techniek die elke Uitzendbureau Website nodig heeft. Jouw webbouwer kan zich volledig richting op het design, online marketing, seo, content etc. Dit bespaart je heel veel geld. Daarnaast verbeteren wij met regelmaat de Uitzendpbureau Wordpless Plugin waardoor nieuwe functionaliteiten eenvoudig in uw Uitzendbureau Website zijn door te voeren.

Wilt u ook een goede Uitzendbureau Website? Download hier onze GRATIS Uitzendbureau Website Plugin.

Vragen over onze Uitzendbureau Website Plugin? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uitzendbureau Website is een onderdeel van Flexsoftware |uitzendsoftware voor uitzendbureaus. Flexsoftware ontwikkeld naast de Uitzendbureau Website, CRM recruitments Software Uitzendplaats en het urenregistratiesysteem onlineUUR.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
11 mei 2020
Inschrijven nieuwsbrief