Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Urenbriefje vastzetten onlineUUR

Urenbriefje vastzetten onlineUUR, urenregistratiesysteem voor uitzendbureaus.

De ontwikkelaars van Flexsoftware hebben binnen onlineUUR een mooie functionaliteit ontwikkeld. Namelijk dat je de uren en vergoedingen van de ene week als standaard kan gebruiken, voor een volgend urenbriefje. Dit scheelt natuurlijk enorm veel tijd en we weten allemaal, tijd kost geld.

Uren vastzetten onlineUUR

Probleem + oplossing

Het probleem was dat wanneer je bijvoorbeeld elke week 36 uren werkt en 5 dagen reiskosten a 70KM x 0,21 eurocent hebt, je dit elke week weer opnieuw moet intikken. Nu kun je in het urenbriefje aangeven, dat dit urenbriefje als standaard mag worden toegepast. Op het moment dat je vervolgens een nieuwe urenbriefje opent, krijg je de optie om deze uren en vergoedingen automatische te laten invullen. Uiteraard kunnen deze uren dan nog worden aangepast, indien gewenst.

Franck Antonides, DGA van Flexsoftware, zei: “we zijn blij dat we met onlineUUR op het punt zijn gekomen dat de basis perfect staat en wij nu onderdelen mogen bouwen, die het invullen en het gebruik van onlineUUR urenregistratie steeds beter maakt.

Over onlineUUR Recruitment Software:

onlineUUR is het urenregistratiesysteem voor uitzendbureaus. Het werkt perfect en bestaat al vanaf 2012, in combinatie met UBplus Uitzendsoftware Diensten. Tegenwoordig werken wij samen met onze samenwerkingspartner Easyflex verloningsoftware. onlineUUR is onderdeel van Flexsoftware. Flexsoftware ontwikkeld continue aan uitzendsoftware specifiek voor uitzendbureaus, detacheerders en werving en selectiebureaus. Wij bouwen dagelijks op ons kantoor in Groningen met 7 programmeurs aan onze uitzendsoftware. Steeds meer uitzendbureaus weten onze software te waarderen.

Als je meer wilt weten over de nieuwe functionaliteit of onlineUUR in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
19 oktober 2023
Inschrijven nieuwsbrief