Subsidie

Ontvang €2500,- subsidie op jouw uitzendbureau website!

Lees meer
Nieuws 2 min leestijd
Donkere modus

Stage PHP developer Groningen

Ben je op zoek naar een leuke stage als PHP developer / software ontwikkelaar? Bij Flexsoftware in Groningen ben je aan het juiste adres! Wij zijn continue op zoek naar gemotiveerde studenten (MBO of HBO studenten) die zich willen ontwikkelen op het gebied van development. Dit voor uitzendbureaus met uitdagende projecten.

Als stagiair krijg je alle mogelijkheden om te werken aan projecten voor onze klanten (uitzendbureaus) en om te werken met moderne technologieën. Je wordt begeleid door ervaren collega’s die je helpen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je nieuwe kennis en technieken te leren. Je werkt in een klein team van ervaren developers die je ondersteunen en waar je veel van kunt leren.

Als developer ben je dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies / uitbreidingen van onze software. Wij ontwikkelen heel specifiek software voor uitzendbureaus van Recruitment CRM (Uitzendplaats), Urenregistratie (onlineUUR) tot onze Plugin voor Uitzendbureau Website. Jouw opdracht zal dan ook niet saai worden! Je werkt altijd samen met verschillende specialisten zoals #designers, #developers en #marketeers. Daarnaast krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en toffe ideeën om Flexsoftware en onze klanten te laten groeien!

Wij vertellen je graag over onze laatste projecten en cases. In overleg bepalen we welke stage opdracht je mag gaan uitvoeren. Dit is afhankelijk van wat jij leuk vindt en uiteraard wat je wilt leren.

Baan! Is de stage zowel bij jou als van onze kant goed bevallen? Dan ben je van harte welkom binnen ons team als PHP ontwikkelaar.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over onze stage mogelijkheden? Neem dan contact op door te mailen naar: info@flexsoftware.nl.

Heb je na deze stage tekst nog vragen? Dan kun je ons bereiken op tel: 050 – 800 32 85. Of neem contact op via de website.

PS. Uiteraard krijg je bij ons een mooie stagevergoeding en komt jouw project ook daadwerkelijk in productie voor onze uitzendbureaus waar wij voor werken!

Hartelijke groet,

 

Team Flexsoftware

Geschreven door: Franck
20 februari 2023
Inschrijven nieuwsbrief