Nieuws Software updates 4 min leestijd
Donkere modus

Hoe ging 2022 en wat brengt 2023 ons?

Contact met Flexsoftware uitzendsoftware

In een jaar waar we weer meer met elkaar in contact kwamen, hebben wij vele stappen weten te zetten met betrekking tot onze service en software. Van het terug kijken naar het afgelopen jaar, kunnen we leren wat voor ons werkte en wat beter kon. Door het op te schrijven zijn we hierin transparant en kun je als lezer inzicht krijgen met betrekking tot waar wij mee bezig zijn. Vandaar deze Terugblik 2022 en vooruitblik voor 2023!

De laatste ontwikkelingen

We zijn enorm trots op de upgrades en boosts die wij onze software hebben kunnen geven. Naast deze verbetering van onze software, hebben we enorm veel websites gebouwd. We kunnen spreken van een groot succes, wanneer we het over het bouwen van websites specifiek voor uitzendbureaus hebben. Het is goed te merken dat steeds grotere uitzendbureaus ons vaker weten te vinden. De uitzendbureaus vinden het erg prettig te weten, dat wij alle kunde en techniek voor het bouwen van een uitzendbureau in huis hebben. Inmiddels is onze ervaring zo gegroeid, dat wij goed weten wat wel en niet werkt voor een uitzendbureau website. Dit is echt geweldig om te doen, geen enkel uitzendbureau is namelijk gelijk en elk uitzendbureau krijgt de mogelijkheid echt zijn eigen look and feel met onze uitzendbureau websites te creëren.

Het afgelopen jaar hebben we veel ontwikkeld, zoals:

  • Versneld serverpark
  • Vacature Alert
  • Uitbreiding Plugin
  • Allerlei uitbreidingen op de huidige functionaliteiten.

Spijtig genoeg hebben we niet alles voor elkaar gekregen waar we ons op hebben gericht. De volgende vernieuwingen hebben helaas nog niet afgekregen in 2022.

  • Adres verwerking in Google Jobs
  • Mail systeem
  • Documenten sjablonen
  • First2Find koppeling
  • Planningstool.

Inmiddels zijn we zo ver met deze ontwikkelingen, dat wij deze zo spoedig mogelijk online zullen hebben. Flexsoftware heeft in 2022 wel bewezen dat het een enorme toegevoegde waarde binnen de uitzendbranche geniet. Nog lang niet elk uitzendbureau weet Flexsoftware te vinden maar daar zien wij steeds meer verbetering in.

Vooruitblik naar 2023

Zoals men kan lezen staat Flexsoftware niet stil en zitten we vol plannen betreft onze dienstverlening. 2023 lijkt een prachtig jaar te worden want we gaan de uiteindelijke koppeling maken tussen Uitzendbureau Website, de Recruitment CRM software en Easyflex. Dit is een hele grote stap die ervoor zorgt dat we proces van inschrijving op de website tot verloning binnen Easyflex volledig wordt beheerst. Geen onnodig overtypen meer!

Daarnaast gaan we natuurlijk onze eerder genoemde openstaande issues afronden en verbeteren.

Waarbij we met CVparsing en de beschikbaarheid weergave hopen te kunnen starten.
Uiteraard wordt daarnaast ook continue onlineUUR constant verbeterd.

We hebben inmiddels ook besloten dat we verder geen nieuwe issues gaan oppakken in het komende jaar. Wij willen eerst zorgen dat we al ons huidige werk goed afronden en online brengen. Daarnaast hebben we administratief gezien de modules ook nog intern programmeerwerk te doen, om zo onze klanten betere service aan te kunnen bieden. Dus voor komend jaar 2023 geen nieuwe toezeggingen meer!

Het team versterken

In 2023 hopen wij ons team nog te uit te kunnen breiden met een ervaren Fullstack ontwikkelaar en een Front end ontwikkelaar. We krijgen zoveel aanvraag voor nieuwe websites dat onze huidige ontwerpen, Manuel, het naar verwachting niet allemaal meer alleen kan bolwerken. Daarnaast is onze wensenlijst zo groot dat we waarschijnlijk echt nog een extra ervaren Fullstack ontwikkelaar nodig zullen hebben.

We kijken uit naar een voorspoedig en geslaagd 2023. Uiteraard doen we dit samen met jou! Wij wensen jullie een hele goede jaarafsluiting van 2022 toe en een prachtig begin van 2023. Wil je weten wat we in 2023 allemaal gaan doen? Bezoek onze website en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor het vertrouwen!

Met vriendelijke groet,

 

Subsidie

Franck Antonides en Team Flexsoftware

 

 

 

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
21 december 2022
Inschrijven nieuwsbrief