Nieuws 1 min leestijd
Donkere modus

Fijne feestdagen en een gezegend 2024

Fijne feestdagen van Flexsoftware. Software voor uitzendbureaus.

Namens het Flexsoftware team willen wij alle uitzendbureaus bedanken die gebruikmaken van onze uitzendsoftware en ze fijne feestdagen wensen. We kijken terug op een super mooi 2023. Een jaar waarin we hard hebben gewerkt. Er zijn dan ook heel veel nieuwe functionaliteiten en websites voor uitzendbureaus gebouwd.

Ondanks dat er geen verhoging van de prijzen over 2023 is geweest, is de omzet verdubbeld. Voor 2024 houden we onze prijzen dan ook gelijk. We zijn verder heel blij met de goede samenwerking met onze collega’s van Flexsupport (zusterbedrijf), we zien steeds meer aanvulling op elkaars diensten. Door het totale pakket van verloning (backoffice) + software (uren + recruitment) + website (marketing) maken we samen het verschil.

Voor 2024 hebben we wederom mooi functionaliteiten in gedachten waaronder de koppeling tussen Flexsupport | Backoffice voor uitzendbureaus en Uitzendplaats | Recruitment CRM. We wensen jullie allemaal een gezegend 2024 waarin we nog meer uitzendbureaus gaan helpen bij hun innovatie en groei. Nogmaals fijne feestdagen van Flexsoftware, uitzendsoftware voor uitzendbureaus!

Fijne feestdagen!

Team Flexsoftware

Anne,
Ruurd,
Manuel,
Joost,
Martijn,
Koen,
Hild,
Franck
Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
19 december 2023
Inschrijven nieuwsbrief