Tips & Tricks 2 min leestijd
Donkere modus

Doorbraak: Gratis uitzendbureau website

Uitzendbureau Wordpress thema. Voorbeeld website voor uitzendbureaus.

GRATIS WordPress Plugin en WordPress Thema

Met dit WordPress Thema en deze WordPress Plugin kunt u een professionele uitzendbureau website (laten) maken met alle functionaliteiten die u als uitzendbureau nodig heeft. Uw nieuwe uitzendbureau website is direct gekoppeld aan werving- en selectiesoftware specifiek voor uitzendbureaus: Uitzendplaats. Dit is ideaal omdat dit u heel veel tijd bespaard. Wij hebben als het ware 1 de koppeling gemaakt en 2 een uitzendbureau website gebouwd die u alleen maar hoeft aan te passen naar de huisstijl van uw uitzendbureau.

Uitzendbureau wordpress thema

Heeft u een goede WordPress website, maar wilt u deze verbeteren? Gebruik dan alleen de WordPress Plugin zodat de koppeling met Uitzendplaats tot stand komt. Het uitzendbureau WordPress Thema is eenvoudig aan te passen naar uw huisstijl en met uw fotografie en kleuren. Zo heeft u snel en voordelig een professionele en onderscheidende uitzendbureau website. Voor een goede indruk van de mogelijkheden hebben wij een specifiek website speciaal voor het maken van een uitzendbureau website gemaakt. Benieuwd? Kijk op: www.uitzendbureauwebsite.nl

Flexsoftware bouwt mooie, professionele en vindbare Uitzendbureau Websites. Flexsoftware kent de uitzendbranche, beheersen de uitzendsoftware en zorgen voor meer kandidaten en klanten door middel van een goede website. 

Nu ook vindbaar op Google Jobs!

Laat jouw vacatures uitblinken op Google Jobs. De koppeling van vacatures met Google Jobs is 100% automatisch geregeld door onze Uitzendplaats plugin!

Lees hier meer over in ons andere nieuwsbericht: Jouw vacatures op Google Jobs

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Geschreven door: Manuel
5 februari 2019
Inschrijven nieuwsbrief