Opgelet

Kom naar onze kennissessie: Leer hoe je ChatGPT inzet voor jouw uitzendbureau

Lees hier verder
Nieuws 3 min leestijd
Donkere modus

CVPLAATS online, ontvang nu 10 gratis CV’s

Als uitzendbureau ben je altijd op zoek naar goede kandidaten om te plaatsen bij jouw klanten. Hoe meer kandidaten je binnenkrijgt, hoe groter de kans op een succesvolle plaatsing bij je klant.
CVplaats helpt jou aan extra kandidaten. Kandidaten zijn altijd actueel en hebben specifiek voor jouw uitzendbureau gekozen op het moment dat je een CV ontvangt. Het aantal CV’s dat je van ons per week ontvangt, kunnen wij jou nog niet beloven maar het maximum aan CV’s bepaal je helemaal zelf.

Prijs! De eerste 10 CV’s ontvang je gratis, daarna betaal je slechts € 4,95 per inschrijving / CV.

CVPlaats krijg meer kandidaten

De start van CVplaats
Op 17 mei 2004 registreerde ik (Franck Antonides) de domeinnaam CVplaats. Ik was nog student en was net het jaar daarvoor een studenten uitzendbureau gestart. Al vrij snel had ik CVplaats in de lucht waar werkzoekenden hun CV konden achterlaten en waar bedrijven tegen een kleine vergoeding CV’s konden kopen.

Maar er was een probleem, CV’s werden gaandeweg ouder waardoor deze niet meer actueel waren. Hierdoor kochten uitzendbureaus en bedrijven CV’s van personen die geen werk meer zochten. Ik ben toen gaan nadenken maar op dat moment had ik geen oplossing. Dus besloot ik om de domeinnaam Vacatureplaats te kopen voor, in die tijd een wereldbedrag voor mij, € 2.500,-.

Dit is nog steeds een prachtige vacaturesite, die we inzetten met name voor alle uitzendbureaus en vacatures vanuit Uitzendplaats | Recruitment Software voor Uitzendbureaus. Op deze manier helpen we uitzendbureaus hun vacatures nog beter onder de aandacht te krijgen waardoor ze meer sollicitaties ontvangen.

Ureka moment
Na jaren binnen de uitzendbranche te werken en vele uitzendbureaus te hebben geholpen aan websites en CRM recruitment Software Uitzendplaats, ontdekten we dat veel uitzendbureaus extra hulp kunnen gebruiken bij het werven van extra kandidaten. Dit omdat een gemiddeld uitzendbureau voor sollicitaties nog erg afhankelijk is van vacaturesites. Zodoende popte CVplaats weer op in mijn gedachten. Maar waarom zouden werkzoekenden zich inschrijven op CVplaats? Wat wordt dan de meerwaarde van CVplaats? Waarom zouden werkzoekenden hun CV plaatsen bij CVplaats in plaats van bij een vacaturesite?

Dit is natuurlijk niet eenvoudig, maar gaandeweg door gesprekken met werkzoekenden en uitzendbureaus merkte ik dat werkzoekenden steeds meer zelf de regie in handen willen nemen en willen worden gefaciliteerd in eenvoud. Daarom een handige tool voor werkzoekenden om hun CV achter te laten bij 1 of meerdere uitzendbureaus binnen de door hun gewenste regio en plaats. Dit scheelt hun zoeken, dit scheelt hun dubbel invullen en zorgt voor overzicht.

Het voordeel voor jou als uitzendbureau hoef ik natuurlijk niet te vertellen, maar het mag duidelijk zijn dat werkzoekenden bewust voor jouw uitzendbureau kiezen en dat ze op het moment dat je een sollicitatie ontvangt deze ook echt actueel is.

Onderzoek
Begin 2020 hebben we een uitgebreide enquête gedaan onder uitzendbureaus, waaruit bleek dat bijna alle uitzendbureaus graag meer open sollicitaties zouden willen ontvangen. Dit gaf ons de doorslag om CVplaats te bouwen.

Start
De start van een dienst als CVplaats is altijd moeilijk. Vanuit onze ervaring zijn we ons hiervan bewust. Je spreekt in dit geval over een kip en ei verhaal. Je hebt een ei nodig om een kip te krijgen, maar zonder ei geen kip. Daarom zullen wij de komende periode actief onze uitzendbureaus die Uitzendplaats gebruiken gaan benaderen om CVplaats te gaan gebruiken. Zodra er meerdere uitzendbureaus zijn en er voldoende aanbod voor werkzoekenden is, zullen wij CVplaats richting werkzoekenden in de markt zetten. Denk hierbij aan social media, Google Adwords, netwerk, linkbuilding en SEO optimalisatie.

Gratis aanmelden
Wil je ook extra inschrijvingen / sollicitaties ontvangen. Meld je eenvoudig aan vanuit je omgeving in Uitzendplaats. Zodra je binnen Uitzendplaats, CVplaats aanzet, hebben werkzoekenden de mogelijkheid om zich via hun CV zich in te schrijven bij jouw uitzendbureau. De eerste 10 CV’s zijn volledig gratis. Daarna betaal je slechts € 4,95 per inschrijving / CV.

PS. Ook een goede verwerking na het ontvangen van de CV is belangrijk, daarom hebben wij ons uitzendsoftware voor uitzendbureaus als basis toegepast.

Geschreven door: Manuel
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief