Subsidie

Ontvang €2500,- subsidie op jouw uitzendbureau website!

Lees meer
3 min leestijd
Donkere modus

Vindbaarheid Google verhogen

Met Facebook, LinkedIn en Instagram wordt Google nog wel eens vergeten. Maar dat is onterecht want je Google positie levert nog altijd de meeste bezoekers op. Daarom wil elk uitzendbureau met hun website graag bovenaan in Google komen te staan. Deze positie is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar met onderstaande eenvoudige tips komt jouw uitzendbureau […]

Subsidie

Met Facebook, LinkedIn en Instagram wordt Google nog wel eens vergeten. Maar dat is onterecht want je Google positie levert nog altijd de meeste bezoekers op. Daarom wil elk uitzendbureau met hun website graag bovenaan in Google komen te staan. Deze positie is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar met onderstaande eenvoudige tips komt jouw uitzendbureau website hoger in Google te staan.

  • Eerste indruk: zorg dat zodra iemand op je uitzendbureau website komt. Het voor diegene duidelijk is wat jouw meerwaarde is. Bij heel veel uitzendbureau is het niet duidelijk voor de kandidaat waar ze zich kunnen inschrijven en waar de interessante vacatures staan. Zodra dit niet duidelijk is gaat een werkzoekende meteen weer weg. Dit meet Google (bounce rate), waardoor jouw uitzendbureau website lager in de zoekresultaten terecht komt.
  • Veel tekst: Content is King. Anders gezegd: tekst op je website is nog steeds heel belangrijk. Google moet namelijk kunnen lezen waar jouw uitzendbureau website overgaat. Dus zorg dat je duidelijk beschrijft wat je doet en kunt betekenen voor je klant maar ook voor de flexwerker. Hoe meer en specifieker je, jouw dienstverlening en vacatures beschrijft hoe beter jouw uitzendbureau website wordt gevonden.
  • Links: Link zijn in meerdere opzichten belangrijk. Intern binnen jouw uitzendbureau website is het belangrijk dat je van de ene pagina naar de andere pagina in de tekst naar elkaar verwijst. Dit is niet zo moeilijk maar word heel vaak vergeten. Moeilijker is om anderen zover te krijgen dat ze naar jouw uitzendbureau website verwijzen. Dit laatste kan door nieuws en vacatures te schrijven en dit te publiceren.
  • Techniek: Jouw uitzendbureau website moet natuurlijk technische perfect in elkaar zitten. Aan te raden is dan ook om onze WordPress Uitzendbureau Website Plugin hiervoor te gebruiken. Google wil namelijk eenvoudig jouw uitzendbureau website door kunnen lezen. Als Google allerlei obstakels tegenkomt dan haakt Google af en wordt de website minder goed of niet gevonden.
  • Meta: Zorg altijd voor goede H1, Meta en Titels. Installeer hiervoor de plugin Yoast binnen WordPress dit werkt fantastische en helpt enorm.
  • Socialmedia: Wordt ook steeds belangrijker, zorg dat jouw vacatures niet alleen op jouw eigen uitzendbureau websites staan maar via Socialmedia worden gepubliceerd. Uiteraard verwijzend naar jouw vacature op jouw eigen uitzendbureau website. Dus haal de bezoekers vanuit de verschillende Socialmedia kanalen naar jouw uitzendbureau website toe. Dit zorgt voor meer bezoekers die indirect tegen Google vertellen dit is een belangrijke website.

Dit is in eenvoudige stappen uitgelegd hoe je met jouw uitzendbureau website hoog in Google kunt komen. Per onderdeel zijn boeken geschreven. Het belangrijkste is dat het bovenstaande bij je is opgeslagen en dat je bij elke aanpassing kijkt of de aanpassing een verbetering is voor de bezoekers van jouw uitzendbureau website.

Op zoek naar een goed werkende uitzendbureau website? Download gratis onze WordPress Uitzendbureau Website Plugin en Thema. Dit bespaart jou veel tijd, geld en maakt jouw uitzendbureau toekomstbestendig.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Inschrijven nieuwsbrief