2 min leestijd
Donkere modus

Uitzendbureau Event

Contact met Flexsoftware uitzendsoftware

Flexsoftware organiseert op 4 oktober 2018 samen met Payrollplaats en Easyflex het Noordelijk Uitzendbureau Event. Dit Uitzendbureau Event is volledig gratis.

Het Noordelijk Uitzendbureau Event is hét Event voor uitzendondernemers en hun intercedenten. Op dit Uitzendbureau Event krijg je inspiratie door de verhalen van succesvolle uitzendbureau collega’s, kun je workshops volgen over hoe jij je uitzendbureau kunt laten groeien, is er een training verzorgd door ARTRA en gaan het CNV en de ABU in discussie over de toekomst van flexwerk. Kortom: een Uitzendbureau Event waar over nagepraat wordt!

Groei geheim
Twee uitzendondernemers (de oprichters van Prima Personeel (Bastiaan Last) en OR-Quest (Jelmer Spijksma) delen hun groei geheim(en) met de collega uitzendbureaus.

In een interactieve sessie vertellen zij onder andere hoe ze harder dan de markt zijn gegroeid. Naast huns succes vertellen ze ook over daar waar ze de mist in zijn gegaan en waar hun huidige ambitie ligt. We horen hun verhaal over successen vieren en fouten maken.

Workshops
Tijdens het Uitzendbureau Event kun je workshops volgen over online marketing van je uitzendbureau en hoe je je uitzendbureau kwalitatief kan ontwikkelen (zeven sterren uitzendbureau).

Discussie
De ABU en de CNV gaan in discussie over de toekomst van flexwerk in Nederland en gaan in op alle kabinetsplannen omtrent flexwerken.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt presenteren zich een aantal bedrijven die service verlenen aan de uitzendbranche en jou graag helpen bij het verbeteren van je uitzendbureau.

Training ARTRA
Voor het Uitzendbureau Event aan verzorgt ARTRA de training: Het vinden van de juiste kandidaat! Deze training is enorm leerzaam zeker gezien de huidige schaarste van dit moment aan personeel. Het Uitzendbureau Event is volledig gratis. Voor de training vooraf aan het Uitzendbureau Event wordt een vergoeding gevraagd van slechts 100 euro.

Programma en tickets
Bent u uitzendondernemer of werkzaam in de uitzendbranche? Voor meer informatie over het programma en hoe u tickets kunt bestellen van dit grandioos Event kijkt u op: uitzendbureauevent.nl.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief