Nieuws 1 min leestijd
Donkere modus

Flexsoftware wenst iedereen fijne feestdagen!

Dan nog even en het is alweer nieuwjaarsavond en het begin van 2022. Wij willen daarom iedereen fijne feestdagen wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Het is een veelbewogen jaar geweest bij Flexsoftware. Wij zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor in DE STEK, wij waren trotse sponsor van het Uitzendbureau Event 2021 en wij zijn met onze dienst Uitzendbureau Website zelf ook websites voor uitzendbureaus gaan bouwen.

Middels deze nieuwe service hebben wij al voor een groot aantal leuke klanten Uitzendbureau Websites mogen bouwen, ben je benieuwd hoe deze er uit zien? Bekijk dan onze klantcasepagina waar wij enkele van deze websites uitlichten. Ook voor onszelf hebben wij dit jaar nieuwe websites gebouwd, uiteraard deze site Flexsoftware maar ook voor onze diensten: vacatureplaats en Uitzendbureau Website.

Wil jij 2022 knallend van start gaan met een nieuwe Uitzendbureau Website, koppeling met onze Recruitment CRM software voor uitzendbureaus of een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op, dan kijken wij samen hoe wij jou het beste kunnen helpen!

Hartelijke groeten,

Team Flexsoftware

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Geschreven door: Manuel
23 december 2021
Inschrijven nieuwsbrief