Subsidie

Ontvang €2500,- subsidie op jouw uitzendbureau website!

Lees meer
3 min leestijd
Donkere modus

Start uitzendbureau

Denkt u er over na om een bedrijf te beginnen? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een uitzendbureau te starten. De uitzendbranche is de afgelopen jaren enorm veranderd waardoor u met de kennis, payroll en uitzendbureau software , die wij met elkaar weten te verbinden, eenvoudig een goedlopend uitzendbureau kunt opzetten. Tientallen uitzendondernemers zijn u inmiddels voor gegaan. […]

Subsidie

Denkt u er over na om een bedrijf te beginnen? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een uitzendbureau te starten. De uitzendbranche is de afgelopen jaren enorm veranderd waardoor u met de kennis, payroll en uitzendbureau software , die wij met elkaar weten te verbinden, eenvoudig een goedlopend uitzendbureau kunt opzetten. Tientallen uitzendondernemers zijn u inmiddels voor gegaan.

Lees hieronder de benodigdheden:

Website
Als uitzendbureau is het belangrijk dat u zich onderscheid ten opzichte van andere uitzendbureaus. De meest succesvolle uitzendbureaus zijn uitzendbureaus die gefocust zijn op 1 branche. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan programmeurs, metselaars, ontwerpers of verplegers etc. U kunt het ook iets breder trekken door als branche focus te kiezen voor bijvoorbeeld, bouw, onderwijs, zorg, mode of ict etc. Echter ga niet alles doen, focus en kies voor een branche waar u ervaring in hebt of die u echt aanspreekt.

Deze keuze, beleving en dit verhaal gaat u vervolgens vertellen binnen uw netwerk en positioneert u op uw uitzendbureau website.

Om uw uitzendbureau website online te krijgen heeft Flexsoftware een WordPress Plugin en Thema ontwikkeld. Deze is volledig GRATIS! Hiermee kan iedereen eenvoudig een eigen uitzendbureau website bouwen (met enkel een paar klikken). En lukt dit u niet dan kunt u bij wijze van uw neef of buurjongen vragen. Uiteraard inclusief alle noodzakelijke functionaliteiten zoals, vacatures, zoeken, kandidaten, inschrijven, CV plaatsen, solliciteren, urenregistratie etc.

Deze WordPress Thema en Plugin bieden wij volledig gratis aan. Wil u meer weten neem dan gerust contact met ons op. Wij mailen u vervolgens alle benodigdheden om aan de slag te gaan.

Matchtool
Wanneer u, uw huisstijl, verhaal en website gereed hebt, is het belangrijk dat u op zoek gaat naar kandidaten. Om deze kandidaten vervolgens te matchen. Om u hierbij te helpen hebben wij een matchtool Uitzendplaats ontwikkeld. Hier komen uw kandidaten vanuit uw uitzendbureau website op binnen, kunt u, uw vacatures plaatsen op uw uitzendbureau website en op onze eigen vacaturesite Vacatureplaats plaatsen wij ook gratis jouw vacatures. Daarnaast ontvangt u de sollicitaties op vacatures, beheert u uw klanten en kunt u notities maken etc etc.

De matchtool bieden wij aan voor slechts 49,- per maand (eerste 2 maanden gratis). Voor meer informatie kijk op: www.uitzendplaats.nl

Payroll backoffice
Veel ondernemers zijn commercieel en worden niet gelukkig van de personeel, salaris administratie. Hiervoor heeft Payrollplaats de oplossing. Payrollplaats verzorgt namelijk de hele backoffice waarbij u kunt denken aan: verloning, facturatie, debiteurenbeheer, voor financiering, verzekering, contractbeheer medewerker en klant etc.

Elke vier weken ontvangt u van Payrollplaats de margeoverzicht met daarin de gemaakte marge.

Kijk voor meer informatie over de payroll backoffice voor uitzendbureaus op www.payrollplaats.nl. Payrollplaats heeft ook uitgebreide Whitepaper geschreven over het opzetten van een uitzendbureau.

Urenregistratie
Zoals u kunt lezen doen wij er alles aan om zoveel mogelijk processen voor u te digitaliseren. Het werk van een uitzendbureau bestaat dan ook veel uit het verbinden van kandidaten aan bedrijven. Hiervoor zult u veel bellen, mailen en appt u erop los. Dit alles voor de juiste match.

Om het proces verder te verbeteren hebben wij een prachtig urenregistratie systeem ontwikkeld. Alles gaat digitaal van ondertekening van de arbeidsovereenkomst, opdrachtbevestiging en natuurlijk ook de accordering van de uren. U als uitzendbureau krijgt hiervoor een omgeving van Payrollplaats tot uw beschikking volledig in uw eigen huisstijl.

In 2019 brengen wij dit urenregistratie beschikbaar voor meerdere uitzendbureaus, welke volledig is geïntegreerd met Easyflex.

Geïnteresseerd in het starten van een uitzendbureau? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Geschreven door: Franck
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief