Samenwerkingspartner VONQ

Bereik snel en efficiënt de juiste kandidaten met vereenvoudigde en datagedreven vacature plaatsingen binnen Uitzendplaats.

👍 Meer informatie? Bezoek VONQ.

Meer bereik

Door jouw vacatures op jobboards, social media en niche sites te plaatsen krijgen deze vacatures meer bereik. Want als uitzendbureau wil je graag goede reacties van kandidaten op je vacatures ontvangen. Maar waar kun je het beste je vacatures plaatsen. En welk kanaal presteert het beste voor welke functie? Anders gezegd, hoe ziet de ideale vacature campagne eruit?

Om bovenstaande bij het plaatsen van jouw vacatures eenvoudig en inzichtelijk te maken is Flexsoftware met Recruitment CRM Uitzendplaats een samenwerking aangegaan met VONQ, expert in Smart Recruitment Marketing. VONQ is de grootste multiposter ter wereld en is o.a. eigenaar van InGoedeBanen. Door deze samenwerking krijg jij als uitzendbureau direct een betere verspreiding van jouw vacatures en boek je veel betere resultaten tegen lagere kosten.

VONQ analyseert op basis van historische gegevens welke kanalen het beste ingezet kunnen worden om jouw vacatures te promoten. Aan de hand van onder andere de branche en de functie krijg je met behulp van slimme algoritmes direct advies binnen Uitzendplaats.

VONQ verzorgt alle technische aspecten rondom de plaatsing van de vacature op deze kanalen. En dit alles rechtstreeks vanuit Uitzendplaats. Zo heb jij jouw recruitment marketing met Uitzendplaats direct goed voor elkaar en plaats je eenvoudig jouw vacatures in een handomdraai op meerdere jobboards binnen Nederland, of wereldwijd.

Prijskortingen

Vanuit Uitzendplaats kun je eenvoudig en snel job marketing promoties bestellen en jouw vacatures verspreiden op Monsterboard.nl, LinkedIn, Indeed, Facebook, Intermediair en nog zo’n 2.000 andere kanalen. VONQ onderhandelt constant met alle mediakanalen over de prijs. Omdat het om zulke grote aantallen gaat kan VONQ mooie tarieven voor je bedingen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Binnen onze Recruitment CRM Uitzendplaats kun je een vacature eenvoudig promoten na het aanmaken. VONQ adviseert welke jobboards hiervoor het meest geschikt zijn. Elk uitzendbureau dat gebruik maakt van Uitzendplaats kan hier meteen mee aan de slag. De kosten zijn direct inzichtelijk en uiteraard bieden wij een overzicht van jobboards waar je de vacature op hebt staan.

Wij zijn super enthousiast over de samenwerking met VONQ. Wil jij werken met de multiposter functie van VONQ? Promoot dan vandaag nog jouw vacatures op Uitzendplaats.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!