Samenwerkingspartner Easyflex

Hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie.

👍 Meer informatie? Bezoek Easyflex.

Flexsoftware werkt samen met Easyflex aan de meest complete uitzendbureau software van Nederland.

Easyflex ontwikkelt verloningssoftware voor uitzendbureaus. Waarbij Uitzendplaats het volledige frontoffice gedeelte verzorgt. Denk aan Uitzendbureau Website, gekoppeld aan Uitzendplaats Recruitment CRM dat weer gekoppeld is met onlineUUR, dat weer gekoppeld is met Easyflex. Zo heb je van sollicitatie / inschrijving tot plaatsing, naar uren accordering tot verloning geoptimaliseerd.

Dus heb jij als uitzendbureau genoeg van tijdrovende administratieve processen die niet goed met elkaar communiceren? En ook genoeg van rondslingerende post-its? Breekt bij de gedachte aan een NEN-controle jou het zweet uit? Wij bieden in combinatie met Easyflex voor uitzendbureaus zeer betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke uitzendbureau software waar je op kunt vertrouwen.

Een totaaloplossing binnen de uitzendbranche.

Uitzendplaats Recruitment CRM en onlineUUR urenregistratie heeft een directe koppeling met Easyflex, zodat je de match kunt maken in Uitzendplaats, de urenregistratie binnen onlineUUR kunt laten invullen/accorderen door de Medewerker (Flexwerkeren) en de klant (relatie) en de verloning geheel in Easyflex verzorgt.