Nieuws 2 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe website: Vacatureplaats.nl!

Nieuwe vacatureplaats website

Nu we toch zo lekker bezig zijn vonden wij dat ook onze dienst Vacatureplaats wel een nieuw jasje verdiende.

Vacatureplaats is namelijk een van de grootste vacaturesites van Nederland. Dit komt omdat Vacatureplaats gekoppeld is aan een van onze vele andere diensten: Uitzendplaats (recruitment software voor uitzendbureaus). Deze uitzendsoftware legt op basis van regio en branche automatisch de juiste matches tussen kandidaten en vacatures. Als uitzendbureau plaats je voor slechts €99,- al binnen 5 minuten 30 dagen lang jouw vacature, zonder dat je een account aan hoeft te maken. Vacatureplaats wordt door uitzendbureaus dan ook veel gebruikt om vacatures te plaatsen, waardoor wij een actueel en mooi aanbod aan vacatures aan kunnen bieden. Denk hierbij aan vaste banen, bijbanen, interim opdrachten, detacheringsopdrachten, stages en ZZP-opdrachten.

“Zo helpen wij werkzoekenden aan de juiste baan en uitzendbureaus aan de juiste kandidaten.”

In onze vacaturebank zoek je eenvoudig naar werk en kun je op vacatures reageren. Solliciteren en je CV plaatsen behoort dan ook tot de mogelijkheden van Vacatureplaats. Zo helpen wij werkzoekenden aan de juiste baan en uitzendbureaus aan de juiste kandidaten.

Bekijk onze nieuwe website eens op je gemak. Heb je daarna nog vragen of ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen!

Hartelijke groeten,

Team Flexsoftware

Manuel, front end ontwikkelaar uitzendbureau software.
Geschreven door: Manuel
16 november 2021
Inschrijven nieuwsbrief