Subsidie

Ontvang €2500,- subsidie op jouw uitzendbureau website!

Lees meer
2 min leestijd
Donkere modus

Nieuwe uitzendbureau website Talentplaats

Er worden veel uitzendbureau websites gebouwd met de gratis uitzendbureau website WordPress Plugin gekoppeld aan onze CRM recruitment software Uitzendplaats. We kunnen ze niet allemaal melden op onze website. Maar de uitzendbureau website gebouwd voor Talentplaats is zeker ter inspiratie de moeite waard om te bekijken. De uitzendbureau website is ontwikkeld door Emanuel (inmiddels bij Flexsoftware waar Uitzendbureau Website een onderdeel van […]

Subsidie

Er worden veel uitzendbureau websites gebouwd met de gratis uitzendbureau website WordPress Plugin gekoppeld aan onze CRM recruitment software Uitzendplaats. We kunnen ze niet allemaal melden op onze website. Maar de uitzendbureau website gebouwd voor Talentplaats is zeker ter inspiratie de moeite waard om te bekijken.

De uitzendbureau website is ontwikkeld door Emanuel (inmiddels bij Flexsoftware waar Uitzendbureau Website een onderdeel van is in dienst). Hij heeft een prachtige website neergezet en uitstekend gebruik gemaakt van onze gratis WordPress plugin mogelijkheden. Onze complimenten.

De uitzendbureau website van Talentplaats blinkt uit in duidelijkheid, eenvoudig en is gericht op conversie. De komende tijd worden nog een aantal details verder uitgewerkt.

Op dit moment werken wij (Flexsoftware) aan een aantal verbeteringen voor de plugin, o.a. dat formulieren volledig flexibel ingericht kunnen worden, uitbreiding van het zoeken op filters en dat ook uw klant vacatures online kan doorgeven (betaald en of niet betaald) etc. Dit maakt dat u ook vacaturesites, jobboards los en geïntegreerd aan uw uitzendbureau website kunt instellen / maken.

Dit is met als doel dat er steeds mooiere en betere uitzendbureau website gaan ontstaan die uitzendbureaus gaan helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun vacatures.

Vragen over het bouwen van een uitzendbureau website? Neem gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet,
Team Flexsoftware

Inschrijven nieuwsbrief