Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Samenwerking Flexsoftware en Juistonline!

Samenwerking binnen de uitzendbureau software.

Franck Antonides (Flexsoftware) en Matthijs Oostra (JuistOnline) ontmoetten elkaar in de Brasserie van DE STEK, waar ze allebei hun kantoor hebben. Ze voelden direct een klik betreft SEO optimalisatie websites en zagen de toegevoegde waarde van een partnerschap. Matthijs is de expert in het optimaliseren van websites voor zoekmachines (SEO) en helpt bedrijven om hun online vindbaarheid te vergroten.

Franck deelt dezelfde passie voor SEO en heeft er uitgebreide kennis van. Waar veel internetbureaus afhaken, gaat Flexsoftware nog een stap verder. Daarom zijn de Uitzendbureau Websites van Flexsoftware zo SEO vriendelijk. Maar als je echt hoog wilt scoren en het verschil wilt maken als uitzendbureau, moet je voortdurend aan je SEO optimalisatie werken. Dit is niet iets wat je willekeurig doet. Belangrijk is dat je het baseert op meetbare gegevens.

Dit is het vakgebied van Matthijs. Hij is hier een expert in en werkt continu voor verschillende bedrijven aan het verbeteren van hun online vindbaarheid.

De afspraak is dat Matthijs analyseert en aangeeft wat er moet gebeuren. Vervolgens voert hij ook daadwerkelijk verbeteringen door en als er technische aanpassingen aan de website nodig zijn, zorgt Flexsoftware hier met hun technische team en uitzendsoftware voor.

Samenwerking Flexsoftware en Juistonline

Wil je dus nog beter gevonden worden met jouw uitzendbureau-website? Neem dan contact met ons op en ontvang jouw gratis SEO rapportage voor jouw Uitzendbureau Website!

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
10 juli 2023
Inschrijven nieuwsbrief