Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Taken toevoegen en beheren: De nieuwste update van Uitzendplaats

Taken toevoegen en beheren

Uitzendplaats, Recruitment Software voor uitzendbureaus, heeft een hele mooie update uitgebracht. Deze update is gericht op het nog verder stroomlijnen van het wervingsproces voor uitzendbureaus. Met deze update kunnen uitzendbureaus alle taken gemakkelijk plaatsen en beheren, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op het vinden van geschikte kandidaten voor hun klanten.

Vraag vanuit de uitzendbranche

Een uitzendbureau die gebruik maakt van Uitzendplaats. Vroeg ons of wij een taken overzicht, gecombineerd met datum en eventueel tijd, zouden kunnen maken binnen Uitzendplaats. Wij zijn meteen aan de slag gegaan en nu is het daadwerkelijk ontwikkeld.

Taken overzicht is voor dit uitzendbureau enorm belangrijk omdat ze 4000 kandidaten in Uitzendplaats hebben staan die ze jaarlijks 2x willen bellen. Om dit bij te houden hebben wij een volledig taken systeem in Uitzendplaats ontwikkeld. Waar de klant taken kan aanmaken, afvinken op het moment dat het is gedaan en ook kan kopiëren wanneer het een repeterende vraag is die later opnieuw moet worden uitgevoerd.

Van ontwerp naar ontwikkeling

Nadat de klant bij ons de wens had neergelegd zijn we meteen gaan ontwerpen. Vanuit het ontwerp werd de functionaliteit nog verder uitgewerkt en hebben we dit aan het uitzendbureau gepresenteerd. Het uitzendbureau was helemaal blij, waarna we vervolgens verder zijn gaan met ontwikkelen.

Over de update

Vanaf nu is het mogelijk om taken voor kandidaten, vacatures, sollicitaties en klanten toe te voegen en bij te houden. Met deze toevoeging wordt het proces nog efficiënter en overzichtelijker voor uitzendbureaus. Ontdek hoe deze update jouw wervingsprocedure kan optimaliseren en het beheer van kandidaten kan verbeteren.

Taken toevoegen en beheren

De voordelen

Deze recente update van Uitzendplaats brengt voordelen met zich mee voor uitzendbureaus. Door de mogelijkheid om taken voor kandidaten toe te voegen en te beheren, wordt het wervingsproces overzichtelijker.

Tijdsbesparing voor uitzendbureaus

Naast dat het wervingsproces overzichtelijker wordt, leidt de geautomatiseerde takenfunctionaliteit tot aanzienlijke tijdsbesparingen voor uitzendbureaus. Hierdoor kunnen zij zich meer richten op het vinden van geschikte kandidaten voor hun klanten. Door deze efficiëntieverbeteringen kunnen uitzendbureaus ook een hogere kwaliteit van dienstverlening bieden, wat uiteindelijk voor een hogere klanttevredenheid en een versterkte concurrentiepositie zorgt.

Taken toevoegen en beheren

 

Optimalisering van het wervingsproces

Deze update van Uitzendplaats biedt uitzendbureaus de mogelijkheid om hun wervingsprocessen te optimaliseren, hun operationele efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd de tevredenheid van hun klanten te verbeteren.

Voor meer informatie over onze uitzendsoftware, Uitzendbureau Websites of OnlineUUR Urenregistratiesoftware, neem contact op met Flexsoftware.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
13 juni 2024
Inschrijven nieuwsbrief