Samenwerkingspartner Flexupdate

Nieuws uit de uitzendbranche.

👍 Meer weten over Flexupdate? Bezoek flexupdate.nl

Flexupdate nieuws uit de uitzendbranche!

De samenwerkingspartner van Flexsoftware, Flexupdate nieuws uit de uitzendbranche, is hÊt platform met een actueel en allesomvattend overzicht van nieuws voor uitzendbureaus. Dankzij een geavanceerd online nieuwsplatform biedt Flexupdate dagelijks een schat aan waardevolle items, inzichten en ontwikkelingen rechtstreeks uit de uitzendwereld.

Naast het dagelijkse branchenieuws op de website, verspreid Flexupdate ook een informatieve nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief worden er boeiende artikelen uit de branche gedeeld, deze worden verspreid onder een lezerspubliek van meer dan 3.500 mensen. Als leverancier binnen de flexbranche heeft u ongetwijfeld de wens om uw producten of diensten zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen bij uitzenders en detacheerders in Nederland.

In dit opzicht kan Flexupdate u uitstekend van dienst zijn. Flexupdate biedt een perfect podium om de schijnwerpers te richten op jouw uitzendbureau of, in het geval van Flexsoftware, om onze nieuwste uitzendbureausoftware-updates en ontwikkelingen te delen. Als geen ander fungeert Flexupdate als het ideale platform om jouw uitzendbureau in de schijnwerpers te plaatsen. Ontdek nu hoe Flexupdate jouw uitzendbureau kan versterken.