Kan ik bij jullie komen werken?

Lijkt het jou leuk om te doen wat wij doen en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan ons team en onze software? Dan ben je van harte welkom om een keertje langs te komen voor een kop koffie.

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.

Opzoek naar een baan? Kom eens langs!

Wij hebben geen ambitie om een bedrijf te worden met heel veel mensen. Wij houden van een overzichtelijk team met tijd en ruimte voor elkaar. Wij weten dat wanneer wij slim werken we heel veel uitzendbureaus kunnen helpen zonder steeds meer en meer mensen te hoeven aannemen.

Maar lijkt het jou leuk om te doen wat wij doen en denk je een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan ons team en onze software? Dan ben je van harte welkom om een keertje langs te komen voor een kop koffie.

PS. Leeftijd, geslacht, opleiding en dergelijke doen er bij ons niet toe. Het gaat er om dat je het leuk vind om slimme en gebruiksvriendelijke software te bouwen of gave gebruiksvriendelijke websites. Uiteraard enkel en alleen voor uitzendbureaus. Daarnaast is het belangrijk dat je openstaat om een hoop te leren en je collega’s helpt te ontwikkelen met jouw kennis en drive.