Opgelet

Kom naar onze kennissessie: Leer hoe je ChatGPT inzet voor jouw uitzendbureau

Lees hier verder
Nieuws Software updates 1 min leestijd
Donkere modus

WhatsApp plugin voor jouw Uitzendbureau Website

Wij merken dat uitzendbureaus steeds vaker een mooie en handige WhatsApp button op hun uitzendbureau website geplaatst willen hebben. Dit is handig voor de bezoekers wanneer ze vragen hebben en het is een gemakkelijke manier voor uitzendbureaus om de vragen van bezoekers te beantwoorden. Door de toepassing van deze WhatsApp plugin voor Uitzendbureau Websites, merken […]

WhatsApp plugin voor Uitzendbureau Websites

Wij merken dat uitzendbureaus steeds vaker een mooie en handige WhatsApp button op hun uitzendbureau website geplaatst willen hebben. Dit is handig voor de bezoekers wanneer ze vragen hebben en het is een gemakkelijke manier voor uitzendbureaus om de vragen van bezoekers te beantwoorden. Door de toepassing van deze WhatsApp plugin voor Uitzendbureau Websites, merken wij dat bij veel uitzendbureaus het aantal sollicitaties omhoog gaan.

 

Omdat we dit zo vaak begonnen te bouwen, heeft onze programmeur Manuel hiervoor een WordPress WhatsApp Plugin voor Uitzendbureau Websites gemaakt. Hiermee kunnen we nu sneller WhatsApp doorvoeren op elke uitzendbureau website. Dit maakt ons werk slimmer, sneller en voordeliger voor uitzendbureaus.

WhatsApp plugin voor Uitzendbureau Websites

Wil jij ook WhatsApp of een andere functionaliteit op jouw uitzendbureau website?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Geschreven door: Franck
1 december 2023
Inschrijven nieuwsbrief