Nieuws Software updates 2 min leestijd
Donkere modus

Optimaliseer jouw flexwerkbeheer: Beheer de beschikbaarheid van flexwerkers naadloos via Uitzendplaats!

Nieuw in de laatste update van Uitzendplaats Recruitment Software: overzichtelijke beschikbaarheidsweergave voor flexwerkers!

Beschikbaarheid overzichtelijk beheren

Het is nu mogelijk voor klanten en gebruikers van Flexsoftware om op een gestructureerde manier de beschikbaarheid van hun flexwerkers te beheren via Uitzendplaats. Geen gedoe meer met Excel-sheets of Flexpools – met deze update is het beheren van beschikbaarheid eenvoudiger dan ooit.

Uitzendbureaus staan vaak voor de uitdaging om snel en effectief te reageren op last-minute wijzigingen in de beschikbaarheid van flexwerkers. Dit kan leiden tot inefficiënte communicatie, vertragingen in de planning en zelfs gemiste kansen voor opdrachten. Met de nieuwste update van Uitzendplaats wordt dit proces echter aanzienlijk gestroomlijnd.

Dankzij deze mogelijkheid, kunnen uitzendbureaus real-time het overzicht bewaren en hun planning dienovereenkomstig aanpassen. Dit betekent minder tijd besteed aan telefonische of e-mailcommunicatie, en meer tijd om zich te concentreren op het matchen van de juiste flexwerkers met de juiste opdrachten.

Door het proces van het beheren van beschikbaarheid in te voeren en te automatiseren, helpt Uitzendplaats uitzendbureaus om flexibeler en responsiever te zijn. Waardoor ze beter kunnen voldoen aan de behoeften van hun klanten en flexwerkers. Ze kunnen precies aangeven welke dagen ze wel of niet beschikbaar zijn voor werk. Zijn ze op bepaalde dagen maar deels beschikbaar? Dat is geen probleem, want ook dat kunnen ze doorgeven via Uitzendplaats!

De voordelen

Geen extra administratieve rompslomp meer, maar een naadloze integratie met het bestaande systeem en jouw Uitzendbureau Website. Dit stelt uitzendbureaus in staat om efficiënter te plannen en de beschikbaarheid van flexwerkers snel en overzichtelijk in kaart te brengen en houden.

Deze update hebben we samen en namens onze klanten gebouwd. Dit omdat ze wilden bijhouden wanneer iemand wel en niet beschikbaar is. In 1 oog opslag is dan duidelijk wie er beschikbaar is en wanneer. Het stelt hen in staat om de planning van flexwerkers te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Benieuwd naar onze uitzendsoftware en hoe het jouw uitzendbureau kan helpen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe Uitzendplaats en deze nieuwe update jouw uitzendbureau kan helpen om tijd te besparen en het uitzendproces te optimaliseren!

Afbeelding Franck Antonides, eigenaar Flexsoftware.
Geschreven door: Franck
12 juni 2024
Inschrijven nieuwsbrief