Subsidie

Ontvang €2500,- subsidie op jouw uitzendbureau website!

Lees meer
1 min leestijd
Donkere modus

Vacatureplaats vernieuwd

Vacatureplaats wordt goed opgepakt online!  Steeds meer werkzoekenden vinden er hun baan en steeds meer uitzendbureaus plaatsen er hun vacatures. Daar zijn we natuurlijk heel blij om! Wist u dat op het moment van schrijven er maar liefs 43689 vacatures op Vacatureplaats staan?! Vanwege de nieuwe zoekmogelijkheden binnen onze Matchtool hebben we nu de techniek […]

Subsidie

Vacatureplaats wordt goed opgepakt online!  Steeds meer werkzoekenden vinden er hun baan en steeds meer uitzendbureaus plaatsen er hun vacatures. Daar zijn we natuurlijk heel blij om! Wist u dat op het moment van schrijven er maar liefs 43689 vacatures op Vacatureplaats staan?!

Vanwege de nieuwe zoekmogelijkheden binnen onze Matchtool hebben we nu de techniek in huis om onze vacatures beter doorzoekbaar te maken. Dus ja, dit hebben wij daarom ook toegepast binnen de website van Vacatureplaats.

En wanneer je dan eenmaal bezig bent, ga je ook verder! Zo hebben we dus ook de layout en de gebruiksvriendelijkheid van de website meteen meegenomen.

Wat vindt u van deze nieuwe jasje? Te krap, te strak, of helemaal perfect? Tip verbeteringen wij horen het graag.

Wilt u ook uw vacatures op Vacatureplaats neem dan contact met ons op.

Geschreven door: Franck
14 september 2021
Inschrijven nieuwsbrief