Referenties

Flexsoftware bedenkt en maakt software oplossingen waar uitzendbureaus blij van worden. Onze producten zijn eenvoudig te begrijpen, effectief en zorgen voor een betere klant beleving.

Referentie insturen

Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z. Ik ben zeer tevreden!

— Ewoud de Roos

Dank voor jullie professionele aanpak! De site is top, jullie zijn Canjers!

Carst Numan Canjers

Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!

Monique Koldenhof Archytes

Enthousiast team, creatief super om mee samen te werken. Wij gebruiken alle diensten van Flexsoftware en dit bevalt ons heel goed.

— Caroline Pol

Van onze website tot het maken van de match binnen Uitzendplaats, alles tot in de puntjes geregeld door Flexsoftware.

Arjan van der Tuuk Talentplaats

Slimme software waarin wij al onze kandidaten, vacatures, klanten kunnen bijhouden en het heel gemakkelijk is al onze aandacht aan onze medewerkers te besteden.

Maarten Muns Archytes

Dankzij Flexsoftware weten wij dat de software voor de uitzendbureaus waar wij de backoffice voor doen goed geregeld is.

— Gert Arends